9 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, 31 yıl önce suikaste kurban giden Gazeteci Uğur Mumcu ve 23 sene önce silahlı saldırı sonucu suikaste uğrayan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın unutmadı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de motorlu kara taşıtları sayısı 500 bin 634 oldu. Kentteki motosiklet sayısı da bir önceki yıla göre 20 bine yakın arttı.

9 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Süper Ligi B Grubu maçları tamamlandı. İlk haftadan itibaren şampiyonayı önde götüren Uspar Tekstil, namağlup olarak grup maçlarını tamamladı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, yasa dışı olduğunu belirlediği bin 442 siteye erişim engeli getirdi.

9 ay önce Merkezefendi

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Merkezefendi Belediyemizin takımı, Denizli’yi gururlandırmaya devam ediyor.

9 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Kıskaç-5' Operasyonlarında 27 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

9 ay önce SAĞLIK

Diyetisyen Betül Serttaş konu hakkında önemli bilgiler verdi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce Bozkurt

Bozkurt Belediyesi, Belediye-İş Sendikası Denizli Şubesi ile bir araya gelerek, ekonomik zorluklarla mücadele eden emekçileri desteklemek adına önemli bir adım attı. Belediye çalışanlarının maddi haklarını korumak ve artan enflasyonun etkilerini azaltmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, taraflar öğle yemeğinde bir araya gelerek, aldıkları tüm ücretlere yüzde 50 oranında zam içeren ek protokolü imzaladılar.

Reklam Bloğu