8 ay önce Çameli

Denizli’nin Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 2023-24 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrencileri Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliğine davet etti.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de yaşadığı evinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 94 yaşındaki Kore Gazisi Selahattin Karakaş, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli'deki mesleki ve teknik eğitimin durumunun tartışılması; okullarımız ile sanayicilerimiz arasında iş birliğinin güçlendirilmesi amaçları çerçevesinde, Sanayi Odası M. Feridun Alpat Konferans Salonu'nda bir araya geldi.

8 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların ara tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirebilmeleri için ücretsiz çocuk tiyatrosu ve planetaryum gösterimleri hazırladı. 27-28 Ocak’ta gerçekleştirilecek etkinliklerin ücretsiz biletleri ebilet.denizli.bel.tr’den alınabilecek.

9 ay önce SİYASET

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Birinci Derece Deprem Bölgesi’ndeki Denizli Devlet Hastanesi için 2017 yılında hazırlanan deprem analiz raporlarının sonuçlarını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sordu. CHP’li Arpacı, “Birinci Derece Deprem Bölgesi’ndeki Denizli Devlet Hastanesi için 2017 yılında hazırlanan deprem analiz raporlarının ardından neden önlem alınmamıştır?” dedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Üyesi 94 yaşındaki Kore Gazisi Selahattin Karakaş, hayatını kaybetti. Gazi Karakaş, Asri Mezarlık'ta düzenlenecek askeri törenle toprağa verilecek.

9 ay önce Acıpayam

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde uzun yıllardır dikimi yapılan ve adını bulunduğu mahalleden alan Çakır havucunun hasadına başlanıldı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Merkez Bankası yılın ilk politika faizi kararını 25 Ocak'ta verecek. Toplantı öncesi Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, "Merkez Bankasının, faiz artırım sürecini piyasa beklentisi doğrultusunda muhtemelen ocak ayı itibarıyla tamamlayacağı kanaatindeyim. Son çeyrek içerisinde ülkemizde de faiz indirim sürecine doğru gidileceğini düşünüyorum" düşüncesini dile getirdi.

9 ay önce DENİZLİ

8 yıl önce başlattığı "Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim" projesi ile 234 okulda 37 bin 845 öğrenciye suyun önemi ve tasarrufunu anlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, geçen yıl başlattığı “Minik Eller Yağmur Topluyor” projesi ile 40 anaokulunda yağmur hasadı yaptı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Hayvan Dostları Derneği Başkanı Bülent Gökçe, Çal ilçesine bağlı Hançalar Mahallesi ve Denizli merkez Bağbaşı Mahallesi’nde hayvanların zehirlenerek öldürüldüğünü iddia etti. Gökçe, bu eylemi gerçekleştirenlerin insanlıklarını gözden geçirmesi gerektiğini belirtti.

Reklam Bloğu