8 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Kaptan Gümrük Müşavirliği işbirliğinde ‘Temel Gümrük Uygulamaları ve Maliyetlerin Azaltılması’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2024 yılında bedelli askerlik yapacakların sınıflandırma sonuçları belli oldu.

8 ay önce SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı tarafından ‘Hastalığa Değil, Sağlığa Yatırım Yapmak’ anlayışıyla hayata geçirilen ülke genelinde aile hekimliği hizmetlerini desteklemeyi ve güçlendirmenin yanı sıra birinci basamakta hekimlik dışı sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmayı hedefleyen Sağlıklı Hayat Merkezleri, Denizli’de Merkezefendi, Pamukkale ve Acıpayam ilçelerinde faaliyetlerine devam ediyor. 2023 yılında bu Merkezlerde yaklaşık 250 bin danışmanlık ve eğitim hizmeti verildi.

8 ay önce SAĞLIK

Ocak ayı rahim ağzı (serviks) kanseri farkındalık ayı dolayısıyla Egekent Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Emin Soysal açıklamalarda bulundu.

8 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, engelliler için düzenlenen 2024 EKPSS başvuru ücretlerini de karşılayacak. EKPSS’ye girecekler sınav giriş ücretlerini ilgili bankalara yatırdıktan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesinin duyuracağı online adresten başvuru yapabilecek.

8 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kahramanlar-46” operasyonlarında 28 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

8 ay önce Merkezefendi

Karne Şenliği dolu dolu geçen 3 günün ardından bugün sona erdi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden Adayı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ederek 31 Mart 2024 seçimlerinin yol haritası çizmek için bir araya geldiler.

Reklam Bloğu