8 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, Alzheimer rahatsızlığı ve dijital uygulamalar konusunda farkındalığın oluşması için 26 Ocak Cuma günü saat 14.00’te bir seminer düzenleyecek.

8 ay önce SİYASET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ile AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Teşkilatını ziyaret etti. MHP tarafından açıklanan 4 ilçenin belediye başkan adayının da tanıtıldığı toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Cumhur bizim, Türkiye hepimizin” dedi.

8 ay önce SPOR

U16 Salon Hokeyi Denizli Kız Karması, Bölge Şampiyonasından 3’üncü olarak döndü.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Merkez Bankası yılın ilk faiz kararı toplantısında politika faizini 250 baz puan artışla yüzde 45’e yükseltti. Merkez Bankası kararı sonrası kredi kartı azami faiz oranları değişecek mi?

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Selim Kasapoğlu, 2023 yılı değerlendirmesi ve sanayicilerin 2024 yılı beklentilerini paylaştı. Başkan Kasapoğlu, “Üretmeden refah olmaz. Sürdürülebilir bir ekonomi için biz sanayiciler ve ihracatçılarımız önümüzü görmek istiyoruz” dedi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. Yılın ilk toplantısını yapan Para Politikası Kurulu (PPK) politika faizini beklentilere paralel 250 baz puan artışla yüzde 45'e yükseltti.

8 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesi’nin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 6-13 yaş grubunda yer alan çocuklar için hazırladığı “Sömestir Etkinliği” coşku dolu geçiyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yoğun ilgi gören sömestir etkinliğimizde çocuklarımızın cıvıl cıvıl sesleri bizleri de mutlu ediyor. Tiyatrolardan, atölye çalışmalarına, animasyon gösterilerinden süprizlerle dolu etkinliğimiz Pamukkale’de sömestir bambaşka geçiyor” dedi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Öğrenci Yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını sağlamak için 29 Ocak-02 Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli’de “Yeni Medya ve İletişim Kampı” düzenlenecek.

8 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 41 ilde düzenlenen "Narkogüç-46" Operasyonlarında 201 şahsın yakalandığını bildirdi.

8 ay önce DENİZLİ

Antalya Devlet Opera ve Balesi, Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun en önemli eserlerinden biri olan “Kanlı Nigar” müzikali Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde sahnelendi. Oyuncuların performansı büyük beğeni toplarken, izleyiciler sanatçıları alkış yağmuruna tuttu.  

Reklam Bloğu