8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Akaryakıtta zam dalgası durmuyor. Önceki gün gelen 1 TL'nin üstündeki zam sonrası yeni zam da yola çıktı. Önümüzdeki hafta akaryakıta yeni bir zam bekleniyor.

8 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 27 Ocak Saat: 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde ücretsiz düzenleyeceği Türk Sanat Müziği Korosu Konseri’ne tüm vatandaşları davet etti.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

8 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Sürücünün aceleci tavrı kazayı da beraberinde getirdi.

8 ay önce SİYASET

CHP içerisinde dün akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı.

8 ay önce DENİZLİ

MHP Denizli İl Başkanlığını ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bugün Denizli’miz Türkiye’de parmakla gösterilen iler arasına girdi. Şehrimizle ne kadar gurur duysak hakkımızdır” dedi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Genç MÜSİAD tarafından bu yıl 8.’si düzenlenecek olan Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi (UGİK), “Global Harmony” temasıyla 8 Şubat’ta Grand Cevahir Otel’de düzenlenecek. Ulusal ve uluslararası birçok önemli ismin katılacağı kongre; globalleşen dünyanın yeni kavramlarına odaklanmayı ve bu anlamda dünyaya yön veren bir bilinç aşılamayı amaçlıyor.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri tarafından 2023 yılında İl/İlçe Müdürlükleri kontrol görevlileri tarafından 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında ilimizde faaliyet gösteren 12.467 adet gıda ve yem işletmesinde 20.808 denetim gerçekleştirilerek 786 adet numune alındı. Yapılan resmi kontrol ve denetimler sonucunda; mevzuata aykırı faaliyet gösterdiği tespit edilen işletmeler hakkında yasal işlemler uygulandı.

Reklam Bloğu