8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce Çameli

Denizli’de Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın 2023-24 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için düzenlediği Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte gönüllerince eğlenen çocuklar, hediyesi için Başkan Arslan’a teşekkür etti.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Emekli Sandığı emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusuydu. Emekli Sandığı'ndan aylık alanların ocak ayı zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemelerine bugün başlandı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) , altı ayda yaptığı sınavlardan yıllık gelirini yüzde 21.8 artırıp 1 milyar 257 milyon TL kazandı. Sınav ücretleri 2024 yılında yüzde 165 oranında zamlandı. Bu yıl sınav gelirinin 2 milyar TL’yi geçmesi bekleniyor. Sınav maliyeti düşünce artan yüz milyonlarca lira Hazine’ye aktarılıyor.

8 ay önce SAĞLIK

Meksika'dan gelen bir yabancı hasta, Denizli'de Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde aşil tendonu yırtığı ameliyatı oldu. 2 saat süren ameliyat başarılı geçti ve hasta 1 gün hastanede kaldıktan sonra sağlıklı bir şekilde ülkesine döndü.

8 ay önce SİYASET

CHP genel merkezi iki gün süren çalışmanın ardından pek çok kentte adaylarını belirledi. Partiden resmi açıklama yapmasa da Denizli büyükşehir adaylığı için Çavuşoğlu, Pamukkale adaylığı için ise Ertemur isimleri kulislere sızdı…

8 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de anne ve oğlunun yaşadığı ev alevlere teslim oldu. İşe gitmek için uyandığı sırada yangını fark eden adam, annesiyle kendisini son anda kurtardı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin gıda devi Aynes’in taşınmazları TMSF tarafından satışa sunuldu. TMSF’den yapılan açıklamaya göre Çardak ilçesinde bulunan 3 taşınmaz için 5 milyon 75 bin lira muammen bedel belirlendi. İhale 21 Şubat’ta gerçekleştirilecek.

8 ay önce Acıpayam

Denizli’de yağış sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Ağaca saplanan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası araçta sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri kurtardı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de uzun yıllardır taksicilik yapan Ömer Karakurt, durakta sıra beklediği sırada geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu