8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Antalya’da bitkin halde bulunduktan sonra tedaviye alınan ve ardından uydu takip cihazı takılarak denize bırakılan ‘Lara Barış’ isimli deniz kaplumbağası 1,5 yılda 4 bin kilometre yol kat etti. DEKAMER Müdürü Prof. Dr. Kaska, son olarak Mısır’ın Bardawill Gölü’nde sinyal alınan ve bir süredir takip edilemeyen ‘Lara Barış’ın uluslararası işbirliği ile kaplumbağaların korunması gerektiğini ortaya çıkardığını belirtti.

8 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda polisin karşılaştığı manzara hayrete düşürdü. Evlerinin bir odasını adeta uyuşturucu serasına çeviren 2 şahıs tutuklandı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce Denizlispor

TFF 2. Lig'in 22. haftasında Denizlispor, kendi sahasında karşılaştığı Isparta 32 Spor’a 2-1 mağlup oldu.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

ÖSYM tarafından uygulanacak olan ALES sınavı yıl içinde toplam üç kez düzenlenecek. 2024 Yılının ilk ALES sınavı için başvuru tarihi ve başvuru ücreti araştırılmaya başladı. Peki ALES/1 ne zaman? İşte ÖSYM takvimindeki ALES başvuru ve sınav tarihleri...

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan Denizlili usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Haberi rol arkadaşı Ebru Destan duyurdu.

8 ay önce Sarayköy

Sarayköy Belediyesi, ilçede yaşayan çocukları yüzmeye teşvik etmek amacıyla sömestir tatilinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda etkinlik düzenledi. Belediye Başkanı Özbaş, "İlçemizde yüzme bilmeyen tek bir çocuk kalmayacak"  dedi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Buldan ilçesinde avcılar sürdürülebilir yaban hayatı için toplandı.

8 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi. Altın günü düzenleyip evlerde tespit yapan kadının, mesaideki arkadaşlarının anahtarlarını kopyalayarak, 1.2 milyonluk altını iz bırakmadan çaldığı ortaya çıktı.

Reklam Bloğu