8 ay önce ASAYİŞ

Türkiye’de farklı yollarla birçok insanı dolandıran, ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen grubun yargı süreci devam ediyor. Bugün gerçekleşen mahkemede 1 tutuklama kararı daha çıkarken dava tekrardan ertelendi.

8 ay önce Sarayköy

Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen kadınlar matinesine ilçede yaşayan kadınlar büyük ilgi gösterdi. Kadınların doyasıya eğlendiği matinede konuşan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, kadın odaklı projelerinin devam edeceğini belirtti.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde bulunan Fatih Mahallesi'nde çıkan çatı yangınına, Kayalık ve Kınıklı şubesi itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Yangın olayına hızlı bir şekilde yanıt veren itfaiye ekipleri, çatıdaki yangını kontrol altına almak ve söndürmek için çalışmalarını sürdürdü.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce Babadağ

Yerel seçimlere sayılı günler kalmasına rağmen Babadağ Belediyesi Başkanı Ali Atlı'nın adaylığının açıklanmaması merak konusu olmuştu. Sonunda Atlı sessizliğini bozdu whatsapp üzerinde parti üyelerine gönderdiği mesajla adaylık başvurusunu geri çektiğini seçim yarışında yer almayacağını paylaştı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de Kaymakamlar Kararnamesi ile 3 ilçenin başka ilçelere atanırken, 4 ilçeye ise yeni kaymakam atandı. Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile 124 ilçeye de yeni kaymakam görevlendirildi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren Motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) bu yıla ilişkin ilk taksiti ile borç yapılandırmalarına ilişkin taksit ödemelerinde son tarih yaklaşıyor. 2024 yılına ait Motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksit ödeme dönemi 31 Ocak'ta sona erecek. MTV'de gecikme faizi olmaması için ilk taksitlerin 4 gün içinde ödenmesi gerekiyor.

8 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, aile ekonomilerine katkı sağlamak için Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi’nden faydalan girişimci kadınları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

8 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Korosu’nun düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri izleyenleri mest etti. Kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, böylesine güzel tesislerde bu işi icra etmeye gayret edeceğiz” dedi.

Reklam Bloğu