8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı himayelerinde Üniversitelere yönelik olarak 23-24 Ocak 2024 tarihleri arasında  “Resmî Yazışma Eğiticilerinin Eğitimi”  adlı bir eğitim gerçekleştirildi.

8 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesi personelleri arasından gönüllü olanların katılımı ile kurulan PAKUT (Pamukkale Belediyesi Arama Kurtarma Timi) eğitimlerine devam ediyor. Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremde de faaliyet gösteren PAKUT, eğitimlerine ara vermeden sürdürürken son olarak Zonguldak’ta madenciler tarafından tahkimat konusunda eğitim aldı.

8 ay önce DENİZLİ

Görevi başında şehit düşen Dr. Munise Özcan’ın adı Denizli Büyükşehir Belediyesinin yeniden düzenlemesini yaptığı park ile yaşamaya devam edecek. Denizli’nin belediyecilik hizmetleriyle Türkiye’de parmakla gösterilen bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Yine el ele, kol kola birlikte koşmaya devam edeceğiz” dedi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Selim Kasapoğlu, küresel pazarda yaşanan sorunlara her gün bir yenisinin eklendiğine işaret ederek, "Kızıldeniz ve Süveyş Kanalı krizi, Türkiye’nin lehine dönebilir" dedi.

8 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı’ndan 4 sporcu, Antalya'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.

8 ay önce SİYASET

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, özel okul öğretmenleri ile devlet okullarındaki öğretmenlerin maaşları arasındaki farkın ortadan kaldırılması için, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kanun teklifi sundu.

8 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de tartıştığı eşinin kapısına dayanan şahıs, eşiyle tekrar tartıştı. Eşinin kapıyı açmamasına öfkelenen şahıs, tüfekle kapıya ateş açarak kaçtı.

8 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli OSB Yönetim Kurulu’nun sanayicilerden oluşturduğu “Mesleki Eğitim Komisyonu” mesleki eğitim programlarına devam ediyor.

8 ay önce SAĞLIK

1990'lı yıllarda sokak sokak dolaşarak yapılan aşılarla birlikte tehlike olmaktan çıkan kızamık hastalığı, son bir yılda yine endişelendirmeye başladı. Vaka sayısı 40 kat artarken; Türkiye, en çok vakanın görüldüğü Avrupa ülkesi oldu. Covid dönemine 3 milyon çocuğa kızamık aşısı yapılmadığını belirten uzmanlar, kızamığın ölümcül olabilen bir hastalık olduğunun altını çiziyor. Peki kızamık belirtileri neler? Kızamık aşısı hangi yaşlardaki çocukları nerede yapılıyor? Ücretli mi? İşte detaylar...

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de iki otomobilin çarpıştığı kazada araçta sıkışan iki yaralı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Reklam Bloğu