8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Köy- Koop Denizli Birlik Başkanı Mehmet Varol, 2023 yılında kooperatifçilikte yapılan değişikliklere dikkat çekerek; “Başı bozuk kooperatifçilik dönemi bitti” dedi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi, 'Protesto Edilen Senet Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı' sonuçları raporuna göre, Denizli’de 2023 Ocak-Aralık ayları arasında, 3 bin 228 senede protesto çekildi.

8 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların 3 gün boyunca gönüllerince eğlenip keyifli bir şekilde vakit geçireceği Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Zolan, çocuk tiyatrolarından, sihirbaz gösterilerine atölyelerden sanal gerçeklik oyun alanlarına dolu dolu geçecek ücretsiz Çocuk Şenliği müjdesini verdi.

8 ay önce Sarayköy

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, belediye bünyesinde bulunan Sosyal Etkinlik Merkezi’nde üniversiteye hazırlanan gençleri sınav öncesi motivasyon gezisi olarak Eskişehir'e uğurladı. Gençler, Eskişehir’in tarihi ve kültürel güzelliklerini yerinde görme imkanı sağladı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Şubat ayı itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Motorin (mazot) ve benzin fiyatları gelen zamların ardından araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? sorusuna yanıt arayan sürücüler için yeni bir gelişme yaşandı. Motorin fiyatları bugün tekrar zamlandı. Sektör kaynaklarına göre, gece yarısı itibarıyla benzine ve motorine bir zam daha geliyor. İşte il il güncel benzin-mazot-LPG fiyatı…

8 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bilgin Emrecan şah damarı darlıkları can kaybı ve felç ile sonuçlanabilen tehlikeli hastalıklar olduğu konusunda bilgilendirdi.

8 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

8 ay önce SPOR

Denizli ASKF yönetimi Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ı ağırladı. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Denizli’deki gençler için el ele vererek çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

8 ay önce Acıpayam

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde koyun ve keçilerde görülen çiçek hastalığı nedeniyle 11 kırsal mahalle karantinaya alındı.

Reklam Bloğu