8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

SSK ve Bağ-kur emekli maaş zammını yüzde 49,25'e yükselten düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Şimdi gözler düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasında. Düzenleme hayata geçtikten sonra fark ödemeleri 1 hafta içerisinde yapılacak.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce EĞİTİM

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Mobil Deney Çantası” projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri 2023’te Türkiye 3’üncülüğü ile taçlandırıldı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tüm Emeklilerin Sendikası Denizli Şube Başkanı Mesdan Yıldırım, İktidarın emeklilerle adeta dalga geçtiğini söyledi.

8 ay önce EĞİTİM

Türk Eğitim Sen (TES), Çal İlçesinde bulunan üyeleri yapılan ihale sonucu 20 bin TL promosyon alma hakkı kazandı.

8 ay önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, iklim değişikliğinin olumsuz etkileri, yaşanabilir ve güvenli kentler kurulmasının öncelikleri olacağını belirterek; “İnsan sevgisinin yerel yönetimlere daha sağlıklı aktarılmasına önem vereceğiz” dedi.

8 ay önce DENİZLİ

Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Eroğlu, Başkan Zolan’ın icraat ve çalışmaları ile Türkiye’ye örnek bir belediye başkanı olduğunu söyledi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

MÜSİAD Denizli Şubesi, Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Denizli Tarihi Konferansları" serisinin dördüncü programı olan "Osmanlı Döneminde Denizli" Konferansı büyük ilgi gördü. Konferansta PAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal, Osmanlı döneminin Denizli'ye etkilerini anlattı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Pamukkale Teknokent’te faaliyet gösteren Netinternet Bilişim Teknolojileri Firması Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Makal arasında dört adet protokol imzalandı.

Reklam Bloğu