8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
8 ay önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mesut Sarıbaloğlu ile birlikte Buldan’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

8 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de kafede arkadaşlarıyla oturduğu esnada husumetlisinin bıçaklı saldırısına uğrayan genç yaralandı.

8 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli OSB Mesleki Eğitim Merkezi (DOSTEM), sunduğu eğitim imkanları ile hem meslek edinmede hem de mesleki gelişimde önemli katkılar sağlıyor. DOSTEM, nitelikli iş gücü ihtiyacı olan sanayiciler ve aldığı eğitimler ile mesleğini seven, yeteneklerini keşfetmiş, kalifiyeli işçiler arasında bir köprü görevi görüyor.

8 ay önce Buldan

Buldan Güzelleştirme Ahmet Terzioğlu tarafından işletilen düğün salonu, yapılan son düğününün ardından bir mobilya firmasına kiraya verildi.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde sandık görevlilerine ne kadar ücret verileceği açıklandı.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de meydana gelen asayiş olaylarına ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Coşkun, geçtiğimiz yıla oranla trafik kazalarında ve dolandırıcılık olaylarında artış olduğunu, diğer asayiş olaylarında ise ciddi oranda bir düşüş yaşandığını belirtti.

8 ay önce EĞİTİM

Denizli Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri “Uluslararasılaşmada İlk Adımı Atıyoruz, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanımız Avrupa Stajında” isimli projeleriyle Avrupa’da staj yapacaklar.

8 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin yüksek kesimlerde sabaha karşı başlayan kar yağışının ardından kentin birçok noktasını beyaza bürüdü.

Reklam Bloğu