3 ay önce Honaz

Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, hasatta sona gelinen kirazın bu yıl üreticiler için hayal kırıklığı yarattığını dile getirdi. "Napolyon kiraz olarak bilinen 0900 kalibre kiraz üretiminde Denizli Honaz, Türkiye liderliğini yapıyordu. Ancak, geçtiğimiz yıllarda 14 bin ton olan kiraz rekoltesi sıcak havalar nedeniyle bu yıl 10 bin ton civarında kaldı," diyen Gemici, yaşanan rekolte düşüşünün üreticileri olumsuz etkilediğini belirtti.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce İYİ PARTİ

İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı ve Türk Ocağı Denizli Şubesi eski Başkanı Avukat Adem Süpçin, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de kent merkezindeki sıcak havadan bunalan vatandaşlar akşam vaktinde aileleriyle serinlemek için Başkarcı Mahallesine akın ediyor. Kent merkezine oranla sıcaklık farkının da oluştuğu mahallede serinlemenin bir diğer yolu da karlı şurup oluyor.

3 ay önce Çivril

Denizli’de yaklaşık 5 metre derinliğindeki kuyuya düşen tilki itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak doğal yaşama salındı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki BELTAŞ tarafından işletilen Denizli Teleferik ücretlerine yüzde 150 zam yapıldı, 20 lira olan teleferiğe biniş ücreti 50 liraya çıkartıldı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni Torba Yasa Teklifi'nde iş dünyasını ve vatandaşları doğrudan ilgilendiren detaylar ortaya çıktı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) nisan ayında bankalara gönderdiği yazıda temassız kart ödemelerinde şifresiz işlem limitinin 750 TL'den 1500 TL'ye yükseltilmesi doğrultusundaki kararı dün itibarıyla yürürlüğe girdi.

3 ay önce SAĞLIK

Düzenli olarak reçeteli ilaç kullanan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlayacak olan yeni düzenleme hayata geçiriliyor.

Reklam Bloğu