3 ay önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli'nin Haziran ayı ihracat rakamları ve ekonomik gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2024 yılında ülke genelinde yürütülecek olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP)-Anadoludakiler programının ilan etti.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, doğurganlık oranındaki düşünün önüne geçmek için doğum izinlerinin artırılmasından, kreş ve bakım süreçlerinin desteklenmesine ve esnek ve uzaktan çalışma gibi birçok alternatifi ele aldıklarını belirterek, 'Bu konudaki politikalarımızı yeni kurduğumuz Aile ve Nüfus Politikaları Daire Başkanlığı çatısı altında çok yönlü olarak sürdürmeye devam edeceğiz' dedi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de etkisi süren sıcak hava vatandaşları olduğu kadar sokak hayvanlarını da etkiliyor. Sokak hayvanları serinlemek için parklarda bulunan süs havuzlarında serinlemeye tercih etti.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2024 Temmuz için memur maaşlarına yapılan zamla birlikte engelli aylığı, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı tavanı ve evde bakım yardımı gibi rakamlar da netleşti. İşte son rakamlar...

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce SİYASET

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeleri Çin’de bir dizi resmi temaslarda bulundu. Komisyon Başkanvekili Şahin Tin, “Türkiye, bölgenin en dinamik ülkelerinden biri. Ticari, sanayi, tarım, turizm gibi birçok alanda stratejik öneme sahibiz. Dünya ticaretinde güvenli yollara ihtiyaç var. İpek Yolu’nu yeniden canlandırmak, ticaret yollarını güvence altına almak istiyorsak, Türkiye’siz olmaz. İpek Yolu’nun anahtarı Türkiye’dir” dedi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 6 aylık üretici enflasyonunu yüzde 19,49 olarak açıklamasının ardından akaryakıt fiyatlarına yapılacak olan Özel Tüketim Vergisi zam oranı da belli oldu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlar Temmuz 2024 memur maaş zammı dönemini bekliyordu. Nihayet 6 aylık enflasyon farkı bugün belli oldu. Maaş zammı bazı kişileri sevindirse de bazı kişileri de üzecek. Bu kapsamda 182 bin liranın üzerinde bulunan, 2024 Temmuz ayından Ocak 2025’e kadar geçerli olacak bedelli askerlik ücreti 217 bin 870 lira oldu.

3 ay önce Çameli

Kardeş şehir programı için Azerbaycan Cumhuriyetine giden Çameli heyeti, Bakü Yüksek Petrol Okulu (Ali Neft Mektebi) Rektörü Elmar Qasimov ile bir araya geldi.

Reklam Bloğu