3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Görevinden ayrılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol’un yerine bir dönem Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevini yürüten Hüdaverdi Otaklı getirildi.

3 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, yaz aylarında ortaya çıkan sinek ve karasinek gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ekiplerimiz hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için tüm gücüyle çalışıyor. Merkezefendimizin tüm mahallelerinde ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi.

3 ay önce Tavas

Denizli’nin Tavas ilçesinde ilkokulu başarıyla tamamlayarak 5. sınıfa geçen 393 öğrenciye, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık tarafından bisiklet hediye edildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sigara fiyatları ÖTV artışı ile zamlandı. Sigaraya son dakika zam haberleri gündemdeki yerini korurken Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar zamlı sigara fiyatları için sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. En pahalı sigara 80 TL, en ucuz sigara ise 71 TL oldu.

3 ay önce EKONOMİ

Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, talepte dengelenmenin başladığını ancak enflasyonda henüz kat edecek mesafe olduğuna dikkat çekerek bu nedenle para politikasında sıkılığı koruyarak yola devam edeceklerini belirtti.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de TDV Arama Kurtarma Ekibi tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerine yönelik teorik ve uygulamalı ‘Depremde arama kurtarma’ eğitimi verildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

TÜİK'in bugün 6 aylık üretici enflasyonu rakamlarını açıklamasıyla birlikte akaryakıt ile birlikte alkollü içkiler ve tütün mamüllerinde de özel tüketim vergisi (ÖTV) tutarları arttı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce SPOR

Atletizm Masterlar Türkiye Şampiyonası 06-07 Temmuz 2024 tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. Albayrak Spor Kompleksinde yapılacak şampiyonaya 220 sporcunun katılması bekleniyor.

Reklam Bloğu