3 ay önce ASAYİŞ

Sesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasından, otomobil ile kafa kafaya çarpışan motosiklet sürücüsü 24 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranması olan 80 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

3 ay önce SAĞLIK

Aydın'ın Didim ilçesinde beyin kanaması geçirerek kaldırıldığı hastanede opere edilerek Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 70 yaşındaki Ramazan Kanlıoğlu isimli şahsın ailesi tarafından bağışlanan organları 3 hastaya umut oldu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Philip Morris grubu sigaralarına 2 gün önce gelen zamdan sonra JTİ grubu zamları geri çekti.

3 ay önce Denizlispor

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, kulübün şirketleşme girişimlerinin tamamlandığını ifade ederek, Denizlispor’un artık dernek statüsünde olmadığını, anonim şirketi olarak yönetileceğini söyledi.

3 ay önce EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı çocukların sağlıklı ortamlarda eğitim almaları, okullarda olabilecek acil durumlar karşısında hazırlıklı olabilmek için tüm öğretmen, yönetici, veli ve öğrencilere yönelik ilk yardım eğitimi verilmesi çalışmaları kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezince 2023-2024 eğitim öğretim yılında 2258 öğretmen ve idari personel ilk yardım eğitimi aldı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Cuma namazının ardından Delikliçınar Yeni Camide kar helvası ve bal şerbeti dağıtımı yapıldı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce Denizlispor

Denizlispor’u 429 milyon lira borçla devralan Ahmet Yalın Yıldırım ve yönetimi, faizler ve cezalar ile birlikte bu ay 450 milyon liraya çıkan borcu 411 milyon liraya düşürdüklerini açıkladı.

Reklam Bloğu