3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

"9. Yargı Paketi" 11 Temmuz Perşembe günü komisyonda görüşülecek. Paketle birlikte birçok değişiklik hayata geçecek. Paket hakkında bilgi veren TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, soybağı ile ilgili yeni düzenlemede, babalık karinesinin çürütülmesi için dava açma zorunluluğuna işaret etti.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

BYD üst düzey yetkililerinin Bloomberg’e verdiği bilgiye göre, Çinli elektrikli otomobil üreticisi BYD’nin, Türkiye’ye 1 milyar dolarlık yatırımı Pazartesi günü düzenlenecek bir törenle duyurulacak.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kamuda alınacak tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemelerin yer aldığı kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, gazetecilerin sorusu üzerine vergi paketi üzerindeki çalışmaların da önümüzdeki hafta nihayete ereceğini belirtti.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pınar Serçekuş Ak ve yüksek lisans öğrencisi Büşra Nur Kutlu tarafından Büyük Anne-Büyük Baba Okulu Projesi bünyesinde ücretsiz eğitimlere başlandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizlili 6 yaşındaki Toprak Çınar Çon, Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nun İstanbul’da düzenlediği Türkiye birinciliği yarışmasında Sportif Salsa Solo Erkek kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Minik şampiyon, kasım ayında Makedonya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda milli sporcu olarak Türkiye’yi temsil edecek.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli Valiliği sosyal medya üzerinden açıkladığı 2024 Haziran ayı asayiş verilerine göre kent genelinde meydana gelen olayların yüzde 97’sinin aydınlatıldığı, hırsızlık olaylarının ise bir önceki yıla oranla yüzde 48,5 azaldığı ifade edildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 5 Temmuz 2024 tarihli perakende çay satış fiyatlarını açıkladı. Fiyatlar, çay severlerin cebini yakacak şekilde güncellendi. Yeni fiyat listesi, özellikle Tiryaki, Kamelya ve Rize Turist çaylarında dikkate değer artışlar içeriyor.

3 ay önce Tavas

Tavas Belediyesi, yaz aylarında oluşabilecek parazit hasatlığına karşı 21bin 735 küçükbaş hayvana parazit banyosu ve ilacı uygulandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 9. Yargı Paketi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Arabuluculuk, yargı reformu strateji belgesi, hukuk meslekleri sınavı, yedi emin araçları, bölge adliye mahkemelerinin arttırılması, basın ve sosyal medya yoluyla hakaretler gibi konuların yer aldığı pakete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tunç, ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlunun Türkiye'de yargılanmasına ilişkin konuştu.

Reklam Bloğu