3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Marlen Hotel Denizli, lüksün ve konforun buluştuğu 4 yıldızlı otel konsepti, aile odaları, 200 kişilik kongre ve toplantı salonuyla hizmete başladı. Marlen Hoteller Gurubu Genel Müdürü Sebahattin Acar, şehir ve göl manzarası sunan, konforuyla öne çıkan 90 odayla konaklama sektöründe Denizli’ye hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İstanbul-Denizli seferini yapacak olan A JET uçağı, 7 Temmuz'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkması planlanmıştı.

3 ay önce SAĞLIK

Türkiye'de yeni salgın alarmı korkuttu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte klima kullanımının artması, çocuklarda 'lejyoner hastalığı' olarak bilinen Legionella pneumophila bakterisi kaynaklı zatürre vakalarında da artışa neden oldu. Özellikle otel ve tatil köylerinde klima maruziyetine bağlı hastalıkların arttığını söyleyen Prof. Dr. Şevket Özkaya, çocuklarda COVID-19'a oranla daha fazla zatürreye neden olduğunu ve bu durumun şaşırtıcı ve endişe verici olduğunu ifade etti.

3 ay önce Çardak

Denizli'de Çardak Havalimanı kafeterya ihalesine katılan firma eksiksiz teslim ettikleri söylenen evraklarının ihale saatinde eksik olduğu gerekçesiyle diskalifiye edildi. İhalede usulsüzlük olduğunu iddia eden Muhammet Keskin, Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. Havaalanı yetkilileri, konu yargıya intikal ettiği için açıklama yapmadı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Memur ve emeklilerinin zamlı maaşları gelecek hafta hesapları yatmaya başlayacak. Kök maaşının düşüklüğünden dolayı zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan 1,8 milyon emekli için ilave düzenleme yapılacak.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren o haber geldi. Asgari ücret tespit komisyonu toplanıyor.

3 ay önce EKONOMİ

ATM'lere banknot fayda etmiyor. 200 liralık ve 100 liralık banknotlar dolaşımda rekor tazeledi.

3 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Orkestrası Sevindik Vadi Park’ta birbirinden güzel şarkıların söyleneceği halk konseri gerçekleştirilecek.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sürücü kursları ve ehliyet sınavıyla ilgili yönetmelik değişiyor. Sürücü adaylarına direksiyon sınavında park manevrasında iki deneme hakkı verilmesi bekleniyor. Sürücü adayları 'U dönüşü' de yapmak durumunda kalabilir. Sınav süresi ise akıcı trafik de eklenerek 40 dakika olacak.

3 ay önce Serinhisar

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüje çıktı.

Reklam Bloğu