3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Vatandaş, enflasyon ve yüksek zamlarla mücadele ederken, bir başka zam haberi daha geldi. Türk Şeker'in açıklamasına göre, şeker fiyatlarına %5 oranında zam yapıldığı belirtildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Türkiye’de her yıl ortalama 550 bin çift evlenirken, düğün sektörünün yıllık ekonomiye katkısı 6 milyar TL'yi buluyor.

3 ay önce EKONOMİ

İş Yatırım en çok önerilenler listesinde değişikliğe gitti. Listeden bir banka çıkarken yerine Garanti Bankası geldi.

3 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Deste Küçük Boy Pehlivanı Mahmut Aksungur, Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde ikincilik madalyasına sahip oldu.

3 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun kurduğu, 2018 yılında faaliyete geçen DOHAŞ Antrepo, yıllık 1500 tır kapasite ile gümrüklü depoculukta Denizli’nin öncü merkezi haline geldi.

3 ay önce MAGAZİN

İYİ Parti'nin etkin isimlerinden Türkay Berberoğlu’nun, kendisi gibi veteriner olan oğlu Cem Berberoğlu, hayatını Seda Dayıoğlu ile birleştirdi.

3 ay önce SPOR

Atletizm Masterlar Türkiye Şampiyonası 06-07 Temmuz 2024 tarihlerinde Denizli'nin ev sahipliğinde yapıldı. Albayrak Spor Kompleksinde yapılan şampiyonaya 220 sporcu katıldı.

3 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale Travertenlerinin altında yer alan Kocaçukur için DÖSİM’e resmen savaş açtı. Burası için istenen kira bedelinin çok yüksek olduğunu vurgulayan Ertemur TÜRSAB tarafından işletilen ören yerinden çöplerin toplanmaması için talimat verdi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli-Antalya karayolunun 26. kilometresinde devam eden çalışmalar kapsamında patlatma olacağı için bir süreliğine çift yönlü trafiğe kapatıldı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

EFT, havale ve FAST gibi elektronik para transfer yöntemlerine ek olarak, son zamanlarda ATM'lerde yeni bir işlem menüsü yer almaya başladı. Yeni özellikte dolandırıcılık yapan kişilerin banka kartlarını yutma özelliği eklendi.

Reklam Bloğu