3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, sefer sayısının azlığı, yüksek fiyatlar ve sürekli rötar yapan Denizli – İstanbul uçuşlarıyla ilgili olarak sert tepki gösterdi.

3 ay önce SPOR

Dünya Badminton Günü (World Badminton Day) etkinlikleri, Denizli'nin tarihi ve doğal güzelliklerinden olan Pamukkale Travertenleri'nde kutlandı. Sporcular badminton oynayarak spora ve hareketliliğe dikkat çekti.

3 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim yılının bitimi, Televizyon Dünyası temalı yıl sonu gösterisi ile kutlanacak. Özel öğrencilerin bir yıl boyunca emek verip ürettikleri el işi ürünler de sergilenecek.

3 ay önce SAĞLIK

Geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden 45 yaşındaki Hatice Uzunca’nın karaciğeri Denizli Devlet Hastanesi’nde alınarak İzmir’de organ bekleyen bir hastaya umut oldu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Domates, en sağlıklı besinler arasında kabul edilir. C vitamini, lif, ve antioksidanlar açısından zengin olan domates, lezzetiyle de sofraların vazgeçilmezi. Ancak domatesin faydası kadar zararı da var. Özellikle kahvaltıda tükettiğiniz çiğ domates, farkında olmadan organlarınıza zarar verebilir.

3 ay önce SPOR

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Yeşil Çivril Belediyespor’da forma giyen ve iyi bir sezon geçiren genç yetenek Şeref Emre Özdemir yeni sezon için de yeşil beyazlı takımda kalacağını açıkladı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Temmuz ayı içerisinde Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) alt limit fiyatlarına yüzde 40 oranında zam yapılacağı iddia edildi. 1 Nisan'da yüzde 75 zam gelen HGS'ye geleceği iddia edilen zam tartışma konusu oldu.

3 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve KOSGEB Denizli Müdürlüğü işbirliğinde, ‘Dijital Dönüşüm, Girişimcilik ve Yeşil Sanayi Destekleri’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Temmuz ayına ilişkin 2,7 milyar lira yaşlı ve 2,1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4,8 milyar lira miktarındaki aylıkların hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığı ifade edildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ulaştırma alanında düzenlemeleri içeren kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yasayla birlikte havalimanı girişlerinde cihazla aranmanın yetersiz kaldığı durumlarda elle arama yapılacak. Kendisinin veya eşyasının elle aranmasını kabul etmeyen yolcu uçağa kabul edilmeyecek.

Reklam Bloğu