3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde arkadaşlarının haber alamadığı 19 yaşındaki genç kız, yaşadığı apart dairesinde ölü olarak bulundu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Geçtiğimiz hafta sigarada ÖTV artışı yüzde 19,49 olarak açıklanmıştı. Ancak enflasyonla mücadele kapsamında sigara ÖTV’sine yeni bir düzenleme yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda oransal verginin düşürülüp, 1 paket sigarada toplam 35,58 lira olan maktu ve asgari maktu verginin artırılacağı belirtiliyor. Böylece bu temmuz döneminde sigara şirketleri 10 lira yerine muhtemelen 5 lira zam yaparak ÖTV artışı kaynaklı maliyeti sigara fiyatına yansıtabilecek.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizlili öğrenci Ali Salim Yatkın’ın hazırladığı “Organ Nakli Drone” projesi, 39 ildeki 50 icathane atölyesinden üretilen projeler arasından Türkiye 3.’lüğü elde etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de parkta oturan arkadaş grubunun arasında çıkan tartışmada işlenen cinayetin zanlısı ve yanındakiler adliyeye sevk edildi. Cinayet zanlısı adliye girişinde kendisini bekleyen ailesine “Ben suçsuzum, dik durun” demesi dikkat çekti.

3 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Tekden Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ömer Demirtaş hamile kadınları yüzmelerinde sakınca olmadığını belirtti. Hamilelerin gönül rahatlığıyla yüzmelerini söyledi.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin de aralarında bulunduğu Mersin, Kahramanmaraş, Erzurum, Samsun, Nevşehir ve Balıkesir merkezli 19 ilde "Nitelikli Dolandırıcılık" suçuna yönelik düzenlenen Düğüm-1 operasyonlarında bin 748 kişiyi dolandıran 88 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de yuvasından düşen leylek yavrusu, duyarlı bir esnaf tarafından bakıma alındı. İhtiyaçları karşılanan leylek, durumunun iyileşmesinin ardından doğaya bırakıldı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, hububatın suya en çok ihtiyaç duyduğu bahar aylarındaki yetersiz yağışlarla rekoltenin düşük olduğunu söyledi. Bayraktar, serbest piyasada hububat fiyatlarının müdahale alım fiyatı açıklanmadan önceki fiyatların altında seyrettiğini de vurgulayıp, destekleme istedi.

Reklam Bloğu