3 ay önce Tavas

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “Tarımda, sanayide ve turizmde kalkınmış bir Tavas inşa etmek için yolumuzda ilerliyoruz” dedi.

3 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Orkestrası Sevindik Vadi Park’ta birbirinden güzel şarkıların söylendiği halk konseri gerçekleştirdi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Antalya, Muğla, Ankara güzergahında, hizmete açılan Marlen Hotel Denizli, önemli misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Otel, TÜRSAB Başkanı Turan Köseoğlu ve 30 tur şirketi yöneticisini kahvaltıda buluşturdu.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde park halindeki otomobilden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye küresel gücünü pekiştiriyor “İhracat rakamları ve destekler artıyor”

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin büyük bir ekonomi olduğunu vurgulayarak, Denizli’nin iki bin yıllık tekstil ihracatı geleneğinin gelecekte de devam edeceğini belirtti. Zeybekci, "Denizli iki bin yıl önce de ihracat yapıyordu, iki bin yıl sonra da ihracat yapacak. Mevzu Denizli ile gerisi teferruattır" dedi.

3 ay önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), ihracat şampiyonu 41 firmayı düzenlenen geniş katılımlı törende ödüllendirdi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türk Hava Yolları (THY) tarafından zam kararı alındı. THY, yüzde 50 zam yaptı. Yapılan zammın 1 Temmuz’dan itibaren uygulanmaya başladığı öğrenildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu