3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Merkezefendi İlçesi Şemikler Mahallesi'ndeki ormanlık alanın konut ve ticari alana dönüştürülmesi kararı mahalle halkını ayağa kaldırdı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünce “Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında Denizli’de bulunan 26 su kaynağına 770 bin sazan yavrusu bırakıldı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nce bölgede yapılması planlanan İleri Biyolojik ve Kimyasal Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili ikinci paydaş katılım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda OSB içerisindeki işyerleri yetkilileri, Pınarkent sanayi alanında faaliyet gösteren firmalar, kamu görevlileri ve Pınarkent Mahallesi sakinleri hazır bulundu.

3 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde, tarihi konakta çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle söndürülen yangın sonucunda tarihi konağın çatısı hasar gördü.

3 ay önce ASAYİŞ

İzmir merkezli olarak aralarında Denizli’nin de bulunduğu 24 ilde düzenlenen “Define-1” operasyonlarında uluslararası tarihi eser kaçakçılığı yapan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını belirtildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Güney ilçesinde, anne ile babası arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan üniversite öğrencisi, kolundan bıçakla yaralandı. Oğlunu yaralayan kocasını, başına demir sopayla vurarak öldüren kadının, sürekli şiddet gördüğü için geçtiğimiz yıl terk ettiği evine geri döndüğü ortaya çıktı.

3 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) sektörel iş birlikleri ve dış ticareti artırmaya yönelik uluslararası temasları devam ediyor. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Namangan Bölgesi Valisi Shavkat Abdurazakov'un başkanlığındaki Özbekistan heyetini ağırladı. Özbekistanlı iş insanları ile Denizlili iş insanlarını DTO’da bir araya getirdi. Erdoğan, “İş dünyamızın verimliliğini artırmanın yollarını arıyoruz. Bu yöndeki çabamız, önümüzdeki günlerde de artarak kesintisiz devam edecek” dedi.

3 ay önce Buldan

Denizli'nin Buldan ilçesinde orman yangın müdahale etmek için yola çıkan arazözün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada üç personel yaralandı.

Reklam Bloğu