3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kardeş okul ziyaretleri kapsamında Denizli'ye iadei ziyarette bulunan Azerbaycan heyeti, çeşitli gezi ve temaslarda bulundu.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de polis ekipleri, sürekli telefonla konuşan vatandaşın dolandırıldığı şüphesinde haklı çıktı. Dolandırıcılara 250 bin TL'sini kaptıran yaşlı adamın, başka bir mağdurdan alınan eşyaları satıp elde ettiği 141 bin TL'yi göndermesi son anda engellendi.

3 ay önce Bekilli

Denizli’nin Bekilli ilçesinde kuraklık nedeniyle susuz kalan vahşi hayvanlar için göletlere su takviyesi yapıldı.

3 ay önce Çal

Türkiye Açık Kickboks Turnuvasında Denizli'yi temsil eden Çal Gazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Hazal Erbay, önemli bir başarıya imza atarak üçüncülük elde etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki kişi yolda karşılaşınca kavga etmeye başladı. Yakın işletmeden ekmek bıçağı alan şahıs, yoldan geçen sivil polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

3 ay önce Çal

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında, Çal ilçesindeki Kaplanlar Göledine 20 bin sazan yavrusu bırakıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de sosyal medyada ilana koyulan uygun fiyatlı ürünleri almak isteyen 92 kişi 340 bin TL dolandırıldı. Anlaştıkları kargo görevlileri aracılığıyla mağdurların güvenini kazanan dolandırıcılardan 6’sı tutuklandı.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Güney ilçesinde aralarında çıkan kavgayı ayırmak isteyen oğlunu yaralayan kocasını, başına demir sopayla vurarak öldüren kadının tutuklanarak cezaevine gönderildi, oğlu ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

3 ay önce SİYASET

Merkezefendi İlçesi Şemikler mahallemizde spor alanı olarak belirlenmiş alanın Cumhurbaşkanı Kararı ile imar planı değişiklikleriyle ticaret ve konut alanına dönüştürülmesi sonucu Şemikler mahalle muhtarının basın açıklamasında mahalle sakinlerinin yanında bulunan Denizli İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Semerci alınan kararın yanlışlığına vurgu yaparak bu yanlıştan bir an önce dönülerek kararın düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından 2018 yılında ilan edilen ve her sene 7.7 tarihinde kutlanan “Dünya Değişim Günü”, bu yıl 7 Temmuz Pazar günü yurt içi ve yurt dışı 100’ün üzerinde şehirde coşkuyla kutlandı.

Reklam Bloğu