3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü tarafından yapılan açıklamaya göre dünya çapında hızla FLiRT adı verilen yeni bir Covid varyant grubu yayılıyor...

3 ay önce EĞİTİM

Yaz tatili devam ediyor. Okulların ne zaman açılacağı ise merak konusu oluyor. İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerinin merakla araştırdığı okullar ne açılacak? 2024-2025 Eğitim öğretim yılında okullar hangi ay, ayın kaçında başlıyor? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurduğu tarih...

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın helikopter ve itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

3 ay önce Babadağ

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, şiddetli yağış kent merkezinden geçen Yardan Çayının taşmasına neden oldu. Sel suları, yüksek kesimlerden sürüklenen dal ve kaya parçalarıyla birlikte işletmede maddi hasara neden oldu.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin de aralarında bulunduğu 75 ilde son 5 günde silah kaçaklarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik düzenlenen “Mercek-21” operasyonlarında bin 564 silah ele geçirilirken, bin 819 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

3 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi, temmuz ayına dair aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, meclis üyelerine sektörlerdeki son gelişmeleri aktardı. Başkan Erdoğan, üyelerine “Marka, patent ve faydalı model başvurularındaki artışımız, Denizli’nin potansiyelini ve gücünü bir kez daha ortaya koymuştur. Hepinize, bugün burada olan ya da olmayan herkese, tüm üyelerimize, bu tablodaki katkıları ve emeklerinden dolayı tek tek teşekkür ediyorum” diye seslendi.

3 ay önce Güney

Denizli'de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Güney ilçesinde de hasada hazırlanan üzüm bağlarını dolu vurdu.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 3 adet tarihi eseri satmaya çalışan iki şüpheli yakalandı.

Reklam Bloğu