3 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Güney ilçesinde sabah saatlerinde Büyük Menderes Nehri'ne uçmuş vaziyette görülen otomobilin çevresinde yapılan aramalarda 1'i kadın 2 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

3 ay önce Ak Parti

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “15 Temmuz, göğsünü vatana siper eden çıplak yumruklarıyla tanklara dur diyen bu aziz milletin şeref madalyasıdır. Şüheda kanıyla sulanmış bu mukaddes toprakları canı pahasına muhafaza ve müdafaa eden kahraman milletimizi hürmet, minnet ve saygıyla selamlıyor, şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum” dedi.

3 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamasında, Türk Milleti’nin 15 Temmuz’daki işgalci zihniyet ile maşalarına direnişinin, daha nice asırlar ve kuşaklar boyunca unutulmayacağını, insanımızın o geceki toplumsal birlik ve inançla, yurdunu ve bağımsızlığını canı pahasına da olsa ebediyen koruyacağını söyledi.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Güney ilçesinde Büyük Menderes Nehrine uçan otomobildeki 1'si kadın iki kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

3 ay önce Güney

Denizli'nin Güney ilçesinde sepetli motosikletle 3 metre yükseklikten düşen çiftten koca hayatını kaybetti, eşinin ise beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de çok sayıda römork, motosiklet ve kablo hırsızlığı suçuna karışan iki şüpheli, kendi ayaklarına sıktı. Sosyal medyadan “Yapıştır” etiketiyle video paylaşan şüpheliler, jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile mesaj yayımladı. Vali Coşkun; “Tarih boyunca birçok kez istiklal ve istikbal mücadelesi veren aziz milletimiz, nice şanlı zaferler imza atmış, nice kahramanlık destanları yazmıştır. Bu uğurda büyük bedeller ödeyen milletimiz, hiçbir dönemde esaret altında yaşamamış kutsal bildiği vatan topraklarını canı pahasına her daim korumuştur” dedi.

3 ay önce Çardak

15 Temmuz darbe girişiminde 550 komandonun Denizli Çardak Havalimanına iniş yapmak üzere olan askeri uçaklara bindirilmesini engelleyen eski Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, “Ben, eşim ve şoförümün bulunduğu aracı askeri konvoyun önüne çektiğimizde 4 namlu bize doğrultulmuştu ve biz o durumdayken bile yoldan çekilmeden operasyon sürecini yöneltmeye başardık” dedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Güney ilçesinde sepetli motosikletle 3 metre yükseklikten düşen çift hayatını kaybetti. Kazada ölen adamın bebekken yanlış tedavi yüzünden böbrek hastası olduğu ve babasının 13 yıl önce yaptığı bağışla yaşama tutunduğu ortaya çıktı.

3 ay önce Babadağ

Denizli'nin Babadağ ilçesinde selin neden olduğu yaralar sarılıyor. Belediye Başkanı Murat Kumral, sel afetinin ardından aralıksız sürdürülen çalışmaları, sahada bizzat kendisi yönetiyor.

Reklam Bloğu