3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Geçen yılın Haziran ayına bin 78 konut satışı olan Denizli'de, bu yılın aynı döneminde konut sayışı geçen yıla göre 138 adet azalarak 940 olarak gerçekleşti.

3 ay önce Acıpayam

Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki Yeşilyuva Sanayi Sitesindeki bir iş yerinde yangın çıktı. Yanıcı maddelerin etkisiyle kısa sürede büyüyüp aynı bloktaki 3 ayakkabı imal atölyesine daha sıçrayan yangında büyük maddi hasar oluştu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Isparta'dan yeni görev yeri olan Şırnak'a giderken mesai arkadaşıyla birlikte geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Denizlili Jandarma Astsubay Başçavuş İbrahim Daşçı, son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.

3 ay önce SPOR

Konya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda en yoğun kategoride bir günde 6 müsabakaya çıkan 14 yaşındaki Denizlili genç sporcu Dürdane Huy, Türkiye şampiyonu oldu. Yoğun efor sarf ettiği için ilk maçın sonunda baygınlık geçiren Dürdane'nin hayali ise milli formayla uluslararası arenada başarı elde etmek.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli Emniyet Müdürlüğü biletli yolcu taşımacılığı yapan otobüslere yönelik gerçekleştirdiği uygulamalarda 10 araca cezai işlem uygularken, biletsiz yolcu taşıyan aracın yetki belgesi sahibine 5 bin 679 TL para cezası uyguladı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji Denizli için 17 Temmuz Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim sıcaklık en yüksek 38 dereceye kadar çıkıyor. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de hayırseverlerin desteği ve yaptığı etkinlerden elde ettiği gelirlerle şimdiye kadar 720 üniversite öğrencisine burs veren Nikferliler ve Barzalılar Yardımlaşma Derneği, ilk ve ortaokul öğrencilerini de geziler düzenleyerek sevindirmeye çalışıyor.

3 ay önce CHP

Geçtiğimiz 25 Haziran’da pandemi döneminde akciğerinde gelişen komplikasyon nedeniyle ameliyat olan TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, mecliste oturum yönettiği sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, odalarında 57 farklı ülkeden 399 yabancı firmanın kaydının bulunduğunu açıkladı. Başkan Erdoğan, hayata geçirdikleri Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi sayesinde yenilikler ve yeni teknolojilerin hızla yaygınlaşacağını da belirterek, “İş gücü, ürün kalitesi, verimlilik, istihdam ve ihracatımızdaki gelişmeler, Denizli’mizi yerli ve yabancı yatırımcılar açısından daha da önemli bir merkez haline getirecektir” dedi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli-Muğla il sınırındaki ormanlık alanda yıldırım kaynaklı yangın çıktı. Ekipler havadan müdahale ediyor.

Reklam Bloğu