3 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Halka ve üyelerine yönelik ücretsiz kurslarıyla büyük ilgi gören ve adeta bir eğitim kurumu gibi çalışan Denizli Ticaret Odası (DTO) yine en kalabalık günlerinden birini yaşadı. DTO hizmet binası önünde gerçekleştirilen İstihdam Fuarı’na ayrılan alan doldu taştı.

3 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, Hacı Hızır Salih Efendi Konağı'nın restorasyonunu tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hacı Hızır Salih Efendi Konağı’mız şehrimizin tarihi dokusunu yaşatarak gelecek nesillere aktaracak” dedi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

UNESCO Dünya Miras Listesi'ndeki Pamukkale'nin ziyaret saatleri değişti. Hierapolis Örenyeri Güney Kapısı'ndan saat 22.00'ye kadar giriş yapılabilecekken, ören yeri saat 22.30'a kadar ziyarete açık kalacak.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Hatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerini 21. yüzyıl becerileriyle donatarak ilgi, kabiliyet ve kariyer hedeflerine uygun şekilde yetiştirmek için önemli bir projeye imza atıyor.

3 ay önce Tavas

Denizli Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özür Özel’i ziyaret etti. Özel'e meşhur Tavas Baklavasını götüren Başkan Tatık, Tavas’a yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

3 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO), “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı" kapsamında İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında 100'ün üzerinde iş arayan genç, farklı sektörlerden 50 firma ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Pala, Türkiye genelinde yüzde 60'a dayanan taşeronlaşma oranı, Denizli Aydın  ve Muğla illerindeki ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'de yüzde 66'ya çıkarak ülke ortalamasının üzerinde seyrettiğini iddia etti.  Pala ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’de, kadrolu 811 çalışana karşılık 1632 taşeron personel bulunduğunu söyledi.

3 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin yer değiştirme başvuru tarihlerini duyurdu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

PTT A.Ş., e-Devlet üzerinden HGS kullanıcılarına ilgilendiren önemli uygulamasını hizmete sundu

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Beltaş’a ait bazı tesislerde alkol satışı yapılacağına ilişkin karara destekler de tepkiler de sürüyor. MÜSİAD Başkanı Boyacı meclis üyelerine çağrıda bulundu, kararı gözden geçirmelerini istedi.

Reklam Bloğu