3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

ADM Elektrik Denizli’de yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini açıkladı. Açıklamaya göre Denizli’de yarın (19 Temmuz) belli saatler arasında elektrikler bakım ve onarım çalışmalarının yapılabilmesi için kesilecek.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 7 yıldır galericilik yapan bir esnafın müşterilerini yaklaşık 1 milyar lira zarara uğratarak ortadan kaybolduğu iddia edildi. Lüks araç satışıyla tanınan galerici, dükkânındaki 15 aracı bir TIR'a yükleyip dükkanını boşalttığı ve kayıplara karıştığı ileri sürüldü.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Anadolu Efes'in ağır alkollü ürünlerinde yeni bir zam uygulaması başladı. Zam haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde sokak ortasında husumetli tarafından bacağına pompalı tüfekle ateş edilen iş adamı yaralandı. Ormanlık alanda izini kaybettiren saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

3 ay önce SAĞLIK

Eşinin hayatını kaybettiği motosiklet kazası sonucu hastanede sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden 39 yaşındaki Emine Burak'ın organları vasiyeti üzerine bağışlandı. Kendisi de organ bekleyen bir diyaliz hastası olan Burkay’ın karaciğeri, İzmir’de organ bekleyen bir hastaya umut oldu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Alışveriş yapanlar dikkat! Meclis’e gelen yeni vergi yasa tasarısında hem esnafa hem de tüketiciye büyük cezalar yolda. Alışverişlerde fiş almayanlara 5 bin TL ceza uygulanacak. Satıcıya da ceza kesilecek.

3 ay önce Babadağ

Babadağ Belediyesinin üniversite öğrencileri ve mahalle sakinleriyle birlikte hayata geçirdiği proje sayesinde bir sokaktaki evlerin duvarları rengarenk çiçeklerle donatıldı. Büyük beğeni toplayan projenin başka sokaklarda da uygulanacağı belirtildi.

3 ay önce Merkezefendi

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Başkanı Veli Deveciler, kulübün sosyal medya hesabında taraftarlardan gelen soruları yanıtladı. Başkan Deveciler, takımın gelecek hedefleri, transfer politikaları, altyapı çalışmalarıyla ilgili flaş açıklamalarda bulunurken, “Bu yıl herkes bizi konuşacak. Ligi acayip bir yerde bitireceğiz. Çok önemli oyuncular takıma katılacak” dedi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı itibarıyla memur maaş katsayılarındaki artışa bağlı olarak sosyal yardımların da artacağını söyledi. Göktaş, evde bakım yardımının 9 bin 77, yaşlı aylığının ise 5 bin 7 TL olduğunu duyurdu.

3 ay önce Çivril

Denizli’de yaşayan 42 yaşındaki kadın, çalıştığı tesiste bulunan iş makinalarına olan merakı meslek sahibi yaptı. İş makinası operatörlük kursu alarak bölgede ilk ve tek kadın operatör özelliği taşıyan Eda Akar, “İşin erkeği kadını olmaz” dedi.

Reklam Bloğu