2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de yapılan uygulama noktasında durdurulan tırın dorsesindeki yapılan incelemede kaçak tütün ürünüyle yakalanan 1 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizlili iş adamı tatil için gittiği Kuşadası'nda yüzdüğü sırada kalp krizi geçirmişti. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan iş adamından acı haber geldi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), yenilikçi vizyonuyla bir ilke imza atarak dijital dünyaya iddialı bir giriş yapıyor. Denizli merkezli Polyverse firması ile iş birliği yapan DEGİAD, kendi token'ı olan DGT (DEGİAD Token) ve özel NFT koleksiyonları çıkaracağını duyurdu. Bu hamleyle DEGİAD, Türkiye'de kendi token ve NFT'sini çıkaran ilk sivil toplum kuruluşu oldu. İlk DEGİAD Token (DGT) ve NFT'ler, 23 Temmuz 2024 tarihindeki DEGİAD Üye Çalıştayı'na katılan üyelerimize verilecektir.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'nin farklı illerinden gelen emekliler, Gençlik ve Spor Bakanlığına ait Denizli yurtlarında ücretsiz misafir edilerek Denizli'nin güzelliklerini yerinde görme fırsatı buldu.

2 ay önce ASAYİŞ

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde denizde yüzerken kalp krizi geçiren Denizlili işadamı, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

2 ay önce Pamukkale

İşletmesi Pamukkale Belediyesi’ne devredilen Kocaçukur’un yüksek kira bedeli belediye ve bakanlığı karşı karşıya getirdi. Belediye, aylık 707 bin lira kirayı kabul etmeyince bakanlık tahsisi iptal etti, Kocaçukur’u geri aldı.

2 ay önce DENİB

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle hayata geçirilen "Sürdürülebilir Geleceğe Denizli Tekstili Birlikte Yol Alıyor" projesi, GEKA ve DENİB iş birliğiyle yürütülecek. Projenin teknik sözleşmesi, imzalandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ünlü sanatçı Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir’e olan yolculuğunda yaşadığı ilginç ve eğlenceli anları takipçileriyle paylaştı. Özay, uçuş iptali nedeniyle yaşadığı macerayı anlatırken, Acıpayam'da verdiği kavun molasıyla dikkat çekti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Demokrasi Meydanı’nda tartışmalı çiçek heykeli bugün sessiz sedasız kaldırıldı. Tartışmalı renkli horoz yeniden meydana yerleştirildi.

Reklam Bloğu