2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir'in Menemen ilçesine kızlarıyla birlikte 1 yıl önce taşınan Ali ve Döne Gürbüz çifti, aldıkları simitlerle evlerine dönerken aralarında husumet bulunan eski damatlarının yakınları tarafından tabancayla öldürülmüşlerdi. Şüphelilerin, Gürbüz çiftinin oğulları tarafından öldüren eski damadın kardeşi ve kuzeni olduğu, kaçtıkları Çiğli ilçesinde yakalandıkları öğrenildi.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER
2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir' in Foça ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İnsanlığın lezzet tutkusu baharatlara ilgiyi artırıyor. Türk baharat sektörü lezzet arayışını fırsata çeviriyor. Türkiye’nin baharat ihracatı 2024 yılının ilk yarısında yüzde 27’lik artışla 89 milyon dolardan 113 milyon dolara yükseldi.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İnovasyonun ve teknolojinin merkezi GOSB Teknopark, çevre dostu enerji çözümleriyle geleceğe bir ışık tutuyor. GOSB Teknopark AŞ, yenilenebilir enerji yatırımları kapsamında kurulumu yapılan 658,35 kWp gücünde çatı üstü güneş enerjisi santralini (GES) devreye aldı. Bin 197 adet panel kullanılarak gerçekleştirilen proje ile tüketimin yarısına denk gelen yıllık 705 bin 738 kWh elektrik üretimi hedefleniyor.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

Ege Üniversitesi (EÜ) Hemşirelik Fakültesinde sergilenen “Hemşirelik Tarihi Koleksiyonu” ile hemşirelik mesleğinin tarihine ışık tutuluyor.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Çamköy Mahallesi'nin önceki dönem muhtarı Dursun Kanyılmaz dallarını kesmek için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek düştü. Ağır yaralanan Kanyılmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

Türkiye'de lisanslı güneş, biyogaz ve biyokütle enerji santrali portföyüne sahip tek enerji şirketi olan Ecogreen Enerji Holding A.Ş., “Ecofer” markasıyla ürettiği gübre ile ülke tarımına da katma değer oluşturuyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Motosiklet kazasında oğlu ve gelinini kaybeden anne Şerife Emirik, kendi işletmesini kapatarak oğlunun büyük hayallerle açtığı motosiklet tamirhanesini ayakta tutmaya çalışıyor.

2 ay önce Serinhisar

Serinhisar ilçesinin Ayaz Mahallesi'nde, uzun yıllardır devam eden geleneksel nohut ütme etkinliği, bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti.

Reklam Bloğu