2 ay önce Babadağ

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, Türkiye Bocce şampiyonasında bireysel olarak 2. olan Ziya Yılmaz ve takım halinde 3.'lük elde eden Babadağ takımını kutladı. Başkan Kumral, “Gençlerimizin sağlık, bilinçli ve başarılı bireyler olarak yetişmesini önemsiyoruz” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl  Başkanı Özgür Solak,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Denizli'de hava sıcaklıklarında beklenen düşüşle birlikte şehir biraz olsun nefes alacak. Haftanın ortasına kadar 41 dereceye yaklaşan sıcaklıklar, cuma günü 36 dereceye kadar gerileyecek.

2 ay önce SAĞLIK

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Denizli Cottonbox firma çalışanlarına 28 Temmuz Dünya Hepatit Günü kapsamında bilgilendirme ve farkındalık eğitimi düzenlendi.

2 ay önce Buldan

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, üzüm hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Çiftçilerden üzümler hakkında bilgi alan Vali Coşkun, üzüm hasadı yaparak, bereketli bir sezon olmasını diledi.

2 ay önce SAĞLIK

Özel Denizli Tekden Hastanesine kalp krizi geçirerek gelen hastaya,Kardiyoloji Uzmanı Doktor Nihat Pekel tarafından yapılan muayenede sol ön inen damarda tıkanıklık olduğu anlaşıldı. Yapılan başarılı operasyonla hasta Hasip Şahin Arslan sağlığına kavuştu.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Buldan ilçesinde, ikiz bebeklere hamile olan 2 çocuk annesi Hatice Çaltı'yı öldürdüğü iddiası yargılandığı davada beraat eden kocanın için yapılan istinaf başvurusu kabul edildi. Yeniden başlayan yargılamada sanık hakkında verilen beraat karının kaldırılması ve yeniden tutuklanması talep edildi.

2 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediyesi, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak için önemli adımlar atıyor. İlçenin karbon ayak izi envanterini çıkarmaya hazırlanan Pamukkale Belediyesi personellerine konuyla ilgili uzmanlar tarafından eğitim veriliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “İklim değişikliğiyle mücadelede ve gelecek nesillere Pamukkale’mizi yaşanabilir bir biçimde bırakabilmek için ilk adımı attık” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 2 şüphelinin sahte 100 TL ile alışveriş yaptığının belirlenmesinin ardından gerçekleştirilen operasyonda 30 bin 900 Türk lirası ele geçirildi. Güvenlik kameralarına yakalanan 2 şüpheli yapılan çalışmalarda tutuklandı.

2 ay önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından hazırlanan "Sürdürülebilir Geleceğe Denizli Tekstili Birlikte Yol Alıyor” projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulundu.

Reklam Bloğu