2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten GEKA'nın destek vereceği, Denizli Sanayi Odası'nın yürüteceği “Sürdürülebilir Olgunluk Analizi” projesi için iki kurum arasında sözleşme imzalandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Basın İlan Kurumu (BİK), tasarruf tedbirleri kapsamında Denizli Şube Müdürlüğü'nün de aralarında olduğu 13 şubenin kapatılmasına karar verdi. Denizli'deki işlemler Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülecek.

2 ay önce SAĞLIK

Vizyongöz Hastanesi Medikal Estetik Birimi’nden saç sağlığı için beslenmeye dair hayati ipuçları

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Gölcük Gölü'nde, yüzlerce balık ölü olarak kıyıya vururken, yetkililer balık ölümlerinin nedenini araştırıyor.

2 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Bilal Kılıçarslan, birçok kişi için güvenli bir dalış ortamı gibi görünen sığ sularda dalış yapmanın ölüm ve felç gibi ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti.

2 ay önce Babadağ

Babadağspor U15 Kadın Futbol Takımı kaptanı Zehra Yılmaz, yeni bir takım olduklarını, hedeflerinin Babadağ’ın adını en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası'nda gerçekleşen çalıştay, saat 17:30'da başladı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda, üyeler derneğin gelecek hedefleri üzerine görüşlerini paylaştı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye’de ören yerlerine ve müzelere ziyaretin yüzde 12 attığını belirterek, Denizli Pamukkale Hierapolis ören yerinin 985 bin yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladığını belirtti.

2 ay önce Bozkurt

Bozkurt Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında gerçekleştirilen görüşmeler başarıyla sonuçlandı. Boztaş personeli için daha iyi çalışma şartları ve haklar sağlanan anlaşmayla, en düşük çalışan maaşı 37 bin lira oldu. Böylelikle tediye ve sosyal haklar dahil çalışanına en yüksek maaş sağlayan belediye, Bozkurt Belediyesi oldu.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de kötü kokular üzerine girilen evde yaşlı adamın cansız bedeni bulundu. Yalnız yaşadığı öğrenilen adamın ölüm sebebi otopsinin ardından netleşecek.

Reklam Bloğu