2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kamuda tasarrufun artırılması amacıyla hazırlanan yasa düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenlemeyle kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak. Şarj edilebilen 70 kilometrenin üzerinde menzile sahip hibrit araçlara ÖTV indirimi yapıldı.

2 ay önce SAĞLIK

Denizli Devlet Hastanesi Cildiye Uzmanı Dr. Selim Gümüş, güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmanın cilt kanseri, erken yaşlanma ve lekelere yol açabildiğini belirterek sağlıklı bir cilt için düzenli güneş koruyucu kullanımının önemine dikkati çekti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, EYT'li personel sayısı ve Z kuşağının çalışma isteklerinin sanayideki istihdamı olumsuz etkilediğini belirtti. Yaşanan göçmen krizine de işaret eden Kasapoğlu, “Eğer biz göçmenleri çalıştıracaksak, bugün Türkiye'de yaşanan bu iş gücü problemini göçmenler vasıtası ile çözmeye çalışacaksak bunun kurgusunun yapılması lazım” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından farklı zamanlarda yaşanan 3 hırsızlık olayına ilgili olarak yapılan çalışmalarda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda 7 adet gümrük kaçağı telefon ele geçirildi. 1 şüpheli gözaltına alındı.

2 ay önce Buldan

Denizli'nin Buldan ilçesinde 88 yaşında olmasına rağmen üretmeye devam eden İbrahim Akkaya, gençlere tarım ve çiftçilikle uğraşmalarını tavsiye etti.

2 ay önce Sarayköy

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde etkili olan şiddetli yağış, Duacıllı Mahallesi'nde dere yatağının taşmasına neden oldu. Etkili fırtınanın çatıları uçurduğu mahallede, ekili araziler sular altında kaldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kızılcabölük’te cumartesi gecesi evden çıkan ve 5 gün boyunca kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki Muhammet Çıralı’nın ailesi, yerini ihbar edene 250 bin lira ödül vereceğini açıkladı.

2 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde üzüm bağından dönen karı koca, devrilen traktörün altında kalarak can verdi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Son yılların en kurak yaz mevsiminin yaşandığı Denizli'de, Temmuz ayında düşen yaz yağmuru vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Aniden bastıran şiddetli yağışa hazırlıksız yakalananlar, ıslanmaktan kurtulamadı.

Reklam Bloğu