2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Buldan

Buldan Gençlik Merkezi yaz kurlarına başladı. Buldan’ın merkezinde 500 öğrenci hem tatillerini değerlendiriyor hem de birçok alanda eğitim alıyor.

2 ay önce Çivril

Çivril'de yaşayan 86 yaşındaki şehit annesi Raziye Bayar vefat etti. Bayar bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı tedavi görüyordu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce EĞİTİM

ÖSYM Başkanlığınca Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri alınmaya başlandı.Tercih yapacak adayların ÖSYM'nin internet sitesindeki 2024-YKS Tercih Kılavuzu'nu dikkatle incelemeleri ve tercihlerini bu kılavuz bilgilerine göre yapmaları önem taşıyor. Alınan bilgiye göre, üniversitelerde bu yıl toplam 1 milyon 58 bin 345 kontenjan bulunuyor. Peki, YKS tercih başvurusu nasıl yapılır? YKS tercihleri için son gün ne zaman? İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler...

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil trafik levhasına çarparak durabildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Sarıca, yeni görevine atandı.

2 ay önce Çameli

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası şampiyonası, 3 Ağustos Cumartesi günü Çameli Yaylacık Yamaç Paraşütü Pisti'nden başlayacak.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

2 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediyesi’nin yaz dönemi spor ve kültür kursları tüm heyecanıyla sürüyor. Haziran ayında kayıtları alınan 22 branştaki ücretsiz kurslarla gençler hem kendini geliştiriyor hem de spora doyuyor. T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Gençlerimizin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri adına düzenlediğimiz kurslara ilgi yoğun” dedi.

Reklam Bloğu