2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı uygulamada 2 zehir taciri, beraberinde uyuşturucu madde, silah ve bir miktar para ile birlikte yakalandı.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir'de bir telekomünikasyon firmasında taşeron işçi olarak çalışan, bir başka firmaya ait internet kablolarını çalan 3 kişi, 460 saatlik güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu tespit edilerek yakalandı.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 800'ün üzerinde üretici tarafından 40 bin dekar alanın üzerinde ekimi yapılan patateste hasat başladı.

2 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de başarı elde ederek üniversite tercihi yapacak gençlere yönelik ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verecek. T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Pamukkale Belediyesi olarak, hem ailelerimizin hem de gençlerimizin, bu stresli yolculukta yanlarında oluyoruz” dedi.

2 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Basın Bayramı dolayısıyla Denizli basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Ertemur, Halk Ekmek büfelerinin Pamukkale'ye kurulacağının müjdesini verdi.

2 ay önce SAĞLIK

Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ederken iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Uzmanlar, yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne sürüyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aydın-Denizli arası seyahat süresini yaklaşık 1 saate düşürecek olan otoyol için geri sayım başladı. Yetkililer, otoyolun yıl sonunda tamamlanacağını belirtti. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü yetkilisi, Aydın İl Koordinasyon Kurulu’nda yaptığı sunumda Aydın-Denizli otoyolunun ilerleyişini anlattı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Tavas ilçesinde kaybolan ve 5 gündür aranan 25 yaşındaki Muhammet Çıralı’nın cansız bedeni, Aydın’ın Kuyucak ilçesinde çürümüş ve parçalanmış olarak bulundu. Talihsiz gencin motosikletiyle trafik kazası geçirdiği ve hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de münhal olan 3 noterliğe atama yapılacak. Atama yapılacak olan 3 noterlikten birisi Babadağ’da yer alırken, kalan 2 noterlik ise il merkezinde yer alıyor. İl merkezindeki 2 noterliğin 2023 yılı hasılası 13 milyon lira.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Emekliye zamlı maaş farklarının yatırılacağı tarih, Emekli Sandığı kapsamında maaş farkı almayı bekleyen milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. 2024 temmuz ayı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanlara, 14 günlük zamlı maaş farkı yatırılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından maaş farklarının yatırılacağı tarih duyuruldu. Peki, 2024 temmuz ayı emekli zamlı maaş farkı yattı mı, ne zaman yatacak?

Reklam Bloğu