2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış ve kredilerdeki daralma sonrası alımlar azalırken ev almak isteyenleri sevindirecek bir haber geldi. İnşaat maliyetleri yükselmeye devam ederken, konut fiyatlarında artış maliyet artışının gerisinde kaldı. Uzmanlar durumu fırsat olarak değerlendirdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de İl Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda; bir araçta yaklaşık 200 karton kaçak sigara ele geçirildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Buldan Yenicekent Mahallesi sınırlarında bulunan Tripolis antik kentinde Atlı Jandarma Timi devriye faaliyeti gerçekleştirdi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timleri ile Honaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin Akbaj Barajında gerçekleştirdikleri denetimde, küçük balık avlarken yakalanan 7 kişiye 18 bin lira ceza kesildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, termal debisi gittikçe azalan Pamukkale'nin risk altında olduğuna dikkat çekerek; “Pamukkale sadece Denizli'nin bir değer değil; Pamukkale bu ülkenin hatta ülkenin önemli bir değeri. Pamukkale'yi risk altında tutmamak lazım” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de ADM EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, 27, 28 Temmuz tarihleri arasında belirli mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sokak hayvanlarının itlafını da içeren yeni düzenlemeye ilişkin Denizli Mimarlar Odası’ndan yapılan değerlendirmede, “Hayvanları koruma kanunu hayvanları korumalıdır” denildi.

2 ay önce SAĞLIK

Özel Denizli Tekden Hastanesi hekimlerinden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yasin Levend Özçelik denizde ve havuzda balıklama ve çivileme gibi atlayışların yapılmaması konusunda uyardı.

Reklam Bloğu