2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir iş yerinde, daha 1 hafta önce bakımı yapılan asansörün 3'üncü kattan zemine çakılması sonucu içerisindeki 4 kişi yaralandı.

2 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yerleşim alanlarına ulaşmaması için çaba harcanan yangın bölgesine sivil araç ve yaya girişi yasaklandı.

2 ay önce SİYASET

Daha önce İYİ Parti Genel Başkanı D. Müsavat Dervişoğlu tarafından Denizli İl Başkanı olarak ataması yapılan Süleyman Semerci'nin, İl Yönetim Kurulu listesini bugün Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'na sunmasının ardından İYİ Parti Denizli İl Yönetim Kurulu, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından onaylandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Çivril

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesiyle ataması yapılan Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül, Çivril’deki yeni görevine başladı.

2 ay önce DENİB

Haziran ayında açıklanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması 2023 listesinde Denizli'den 14 firma yer aldı. Bugün açıklanan İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girmeyi başaran 9 firmayla birlikte Denizli'den 23 firma İSO listelerinde yer aldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce CHP

Denizli’de büyükşehir belediyesi seçimlerinin simgesi Kırmızı Vespa için bir iş adamının CHP İl Başkanı Horzum’a 5 milyon lira teklif ettiği ortaya çıktı.

2 ay önce EĞİTİM

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından düzenlenen Üniversite Tercih Danışmanlığı Programı, 31 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasından PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

2 ay önce SPOR

Denizli'li sporcular U-13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında Ordu'da mindere çıkan Denizli Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları iki altın, bir gümüş ve iki bronz madalya ile döndü.

Reklam Bloğu