2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de otluk ve ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında, Denizli'de tarıma dayalı yatırımlar için 15. etap 2023-2024 yılı başvuru dönemi hibe sözleşmeleri imzalanmaya başladı. Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün düzenlediği törenle 11 yatırımcı, hibe sözleşmelerini imzaladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İstanbul Sanayi Odası (İSO), geçen ay açıkladığı "İSO Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023" araştırmasının ardından daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023" araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Listeye Denizli'den 9 firma girdi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Özel yetenek sınavlarına ücretsiz hazırlık kurslarını kapsayan Merkezefendi Gençlik ve Spor Akademisinde; polislik, subaylık ve astsubaylık sınavlarına hazırlanan gençlerden 45'i sınavları kazanarak mesleklerine ilk adımı attı. Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman gençleri ağırlayarak mesleklerinde başarı diledi.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, gençlerin geleceğine katkıda bulunmak için Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih sürecinde ücretsiz tercih danışmanlığı sunmaya devam ediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çöp kovasının yanında yakılan ateş, otoparka sıçradı. Çıkan yangında alev topuna dönen 5'i kullanılır haldeki 7 araç küle döndü.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, görevinden istifa etti. Rektör Ahmet Kutluhan, şimdiye kadar 5 isimle yollarını ayırmıştı. Prof. Dr. Atar, istifa eden 6’ncı rektör yardımcısı oldu.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir'in Menemen ilçesinde makilik alanda çıkan yangına müdahale başladı. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir’de, kaçak sigara ve nargile tütünü gibi muhtelif kaçak ürünlerin satıldığı 176 iş yerine polis ekiplerince eşzamanlı operasyon düzenlendi. Olayda piyasa değeri 1.5 milyon TL olan ürünler ele geçirilirken, 61 iş yeri ve 46 şahıs hakkında adli ve idari işlem gerçekleştirildi.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde emniyet şeridine park ettiği otomobilinden inen sürücüye tır çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu