2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, sabahın ilk saatlerine kadar kentin dört bir yanında çıkan yangınlara müdahale etti. Dün öğle saatlerinde Urla’da başlayan yangını kontrol altına alan ekipler, Bayındır’da Yeşilova Mahallesi’nde 500 dekar alana yayılan yangını da söndürdü. Ekipler bugün de Çeşme Germiyan, Urla Denizli ve Buca Mustafa Kemal mahallelerindeki yangın alanlarına sevk edildi.

2 ay önce Beyağaç

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri, Denizli'nin Beyağaç ilçesinde fay hattı incelemesini sürdürüyor.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerinde orman yangını çıktı. Urla Çeşmealtı Denizli Mahallesi'nde devam eden yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Buldan'ın unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerinden olan Güvey Gezdirme geleneği, aradan geçen 30 yıl sonra yeniden yaşatıldı.

2 ay önce Merkezefendi

Girişimci kadınların el emeklerini sergileyeceği 80 standın bulunduğu, konserler, çeşitli yarışmalar ve eğlenceli aktivitelerle dolu ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ 3-4-10-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bu sıcak yaz günlerinde, Ornaz Vadisi’nin serin havasında güzel bir etkinlik düzenleyeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Antalya’dan Denizli'nin Çivril ilçesinde çıkan orman yangına destek için gelen ve yakıtı bitince Çal’a zorunlu iniş yapan helikopter, yakıt ikmalinin yapılmasının ardından görev yerine geri döndü.

2 ay önce Beyağaç

Hafta sonunda Beyağaç’ta gerçekleştirilecek Hüseyin Çokal Yağılı Pehlivan Güreşleri’de şampiyon pehlivanlar sahne alacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre bölüm tercihlerinde yüzde yüz doluluk oranları ile devlet üniversiteleri tercihleri arasında başarı sıralamaları yüksek üniversiteler arasında yerini aldı.

2 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale sonucu kontrol altına alındı. Yerleşim alanlarına ulaşması önlenen yangında yaklaşık 8 hektar ormanlık alan zarar gördü.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de yarı açık bırakılan camlardan girdiği 5 şehit içi minibüsünden 8 bin lira çalan şüpheli, son işinde güvenlik kamerasına takıldı. Şoförün namaz kılmaya gitmesini fırsat bilen şüpheli, çaldığı paralarda birlikte saklandığı inşaata yakalandı.

Reklam Bloğu