2 ay önce Tavas

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Denizli ile Tavas'a bağlı Kızılcabölük Mahallesi arasındaki yolun ihtiyaç haline geldiğini belirterek; “Denizli - Kızılcabölük yolu için girişimlere bulunacağız” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Çevril ilçesinden bir şantiyeden gece saatlerinde çalındığı ileri sürülen otomobil akşam saatlerinde 250 kilometre uzaklıkta Antalya'da park halinde bulundu. Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli şahsı yakalarken, konunun araç sahibi ile şüphelinin tartışmasından kaynaklı olduğunu belirledi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Tavas ilçesinde üç çocuk annesi kadının ölümüyle ilgili olarak kocasıyla birlikte 4 şüpheli gözaltına alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 5 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın ekiplerin yoğun müdahaleleriyle kısa sürede kontrol altına alındı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığınca, gıda kontrol laboratuvarları ile gerçek ve tüzel kişilere ait kurulan veya kurulacak özel gıda kontrol laboratuvarlarının çalışma usul ve esasları yeniden düzenlendi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO) ve Denizli Basketbol Geliştirme Derneği (DEBAGED) iş birliğiyle şehrimizdeki spor kültürünü geliştirmeyi hedeflediğimiz “Denizli Şirketler Basketbol Ligi”nde büyük final heyecanı yaşandı. Dostluk Kupasını Aslıteks Tekstil, Şampiyonluk Kupasını Sirius takımı kaldırdı.

2 ay önce SAĞLIK

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uz. Dr. Esin Nuray Özhan 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla bir açıklama yaptı. Özhan; bebeklere ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerektiğini,  6. aydan sonra da ek besinlerle birlikte anne sütü ile beslenmenin 2 yaşına kadar devam ettirilmesini söyledi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Dolar/TL, Ortadoğu'da artan jeopolitik gerilimin de etkisiyle güne 33,19'luk yeni zirvesini görerek başlarken piyasalarda veri gündemi izlenecek.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de geçen hafta T Tipi cezaevinde yaşanan zehirlenme olayında durumu son günlerde ağırlaşan mahkum Mehmet S., tedavisi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ailesi mahkumun durumunun ağır olmasına rağmen tedavi edilmemesine tepki gösterdi.

2 ay önce EĞİTİM

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından düzenlenen 31 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Üniversite Tercih Danışmanlığı Programı Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan’ın konuk olduğu açılış paneli ile başladı.

Reklam Bloğu