2 ay önce EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Denizli ve Türkiye derecesi elde eden Denizli Karacan Özel Öğretim Kursu, şampiyonları Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

2 ay önce SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelindeki aile hekimliklerine gönderdiği bir yazıda, aşı stoklarında yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, Hepatit B aşısı başta olmak üzere bazı aşılarda kısıtlamalar yaşanabileceğini belirtti. Bakanlık, aşıların özellikle bebeklere öncelik verilerek idareli kullanılmasını istedi. Ağustos ayında beşli aşı ve KKK (kızamık, kızamıkçık, kabakulak aşısı) stoklarında da benzer problemlerin yaşanabileceği uyarısında bulundu.

2 ay önce SAĞLIK

Son yıllarda tablet kullanımının artması, çocuklarda duruş bozukluğu ve skolyoz riskini de beraberinde getiriyor. Yaz tatilinde uzun saatler ekran başında vakit geçiren çocuklar için tehlike daha da büyüyor.

2 ay önce SAĞLIK

1970'lerin hastalığı boğmaca maalesef geri döndü! Bundan 50 sene önce birçok ailenin hayatında olumsuzluğa yol açan, bebek ve çocuk ölümlerine neden olan boğmaca hastalığı Avrupa'da hortladı. Türkiye'de de kendisini gösteren bakteri hakkında Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan uyarı geldi. Öksürük nöbetlerini dikkate alın...

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni düzenlemeye göre, otoyollardan kaçak geçiş yapan araç sahiplerinin ödenmeyen cezaları, araç sahibinin ölümü durumunda mirasçılardan tahsil edilecek.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sivas'ın Hafik ilçesinde binbir zahmet üretilen ve sağlığa birçok faydası olan arı sütünün 100 gramı yaklaşık 2 bin 500 liradan alıcı buluyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) tüketicilere yönelik planladığı değişiklikler kapsamında elektrik piyasasında sürekli iyileştirme sürecinde yeni aşamaya geçilerek şeffaflığın ve kayıp kaçakla mücadelede caydırıcılığın artırılması hedefleniyor.

2 ay önce Buldan

Denizli Buldan'da İlçe Stadının tribün kapısı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yerinden söküldü.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sınavsız ikinci üniversiteye kayıt olmak isteyen öğrenci adaylarını bu yıl da zamlı ücretler karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 70'e dayanan zam geldi.

2 ay önce Babadağ

Ankara’da düzenlenen Milli Takım Seçmelerinde mücadele eden Babadağ Bocce Spor Kulübü sporcusu Mukaddes Karaçay, tüm maçlarını kazanarak İspanya’da düzenlenecek olan Petank Avrupa Şampiyonasında Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı.

Reklam Bloğu