2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Moğolistan'da yaşayan Kazaklar, bir Türk restoranında doğum günü partisi düzenledi. Bu özel gecede, Denizlili doktor Bülent Topuz da misafirler arasındaydı. Doğum günü kutlamasına katılan Topuz, geceye damgasını vurdu.

2 ay önce Honaz

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde aile içinde çıkan tartışmada oğlu, babasını tüfekle vurdu. Bacağından vurulan baba yaralanırken, oğlu olay yerinden kaçtı. Jandarma oğlu ile eşini her yerde arıyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

BTK'nın aldığı re'sen karar doğrultusunda sosyal medya platformu Instagram'a erişim kısıtlanmıştı. Kalıcı kapatma için 48 saat içinde mahkeme kararı alınması gerekiyor. Bu sürenin dolmasına az bir süre kala herkesin aklında bir soru var: Instagram'a erişim kısıtlaması devam mı edecek? Eğer mahkeme kararı alınmazsa erişim otomatik olarak 4 Ağustos 03:00 civarında yeniden sağlanacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Serter, bir dizi temaslar için Denizli’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya içerisinde Denizli Makina İhtisas OSB ile ilgili yürütülen çalışmalar ve odanın 9. Meslek Komitesi Üyelerinden gelen taleplerin yer aldığı dosyayı iletti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yıla rekorlar kırarak başlayan ve ilk altı ayda 577 bin adedi geride bırakan otomotiv pazarı, temmuz ayında gaz kesti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş ve meslek danışmanları, son 5 yılda yaklaşık 875 bin gence danışmanlık hizmeti verdiği.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin yenilenen Diri Fay Haritası'nı yayımladı. Yenilenen haritaya göre, 45 ilde 5,5 ve üzeri büyüklükte deprem üretebilecek potansiyelde 485 diri fay bulunuyor. Diğer yandan ise MTA'nın yayınladığı raporda 30 şehir risk altında. İşte ayrıntılar..

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde devam eden Laodikya Antik Kenti kazı çalışmalarında ortaya çıkartılan Hellenstik döneme ait renkli Skylla Grubu heykeller, orijinal boyalarıyla günümüze kadar ulaşmış olmaları bakımından arkeologları heyecanlandırdı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sürücü kursları ve ehliyet sınavıyla ilgili değişen yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre sınav süresi 35 dakikadan 40 dakikaya yükseldi. Park manevrasında değişiklik yapılırken, sürücü adaylarına geri parkta bir hamle hakkı daha verildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sürücü kursları ve ehliyet sınavıyla ilgili değişen yönetmelik Resmi Gazetede yayımlanmıştı. 2024 yılı Temmuz ayında yürürlüğe giren düzenleme ile birlikte kurs kayıtlarından sınav sürelerine kadar birçok konuda değişiklik yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan yönetmelikte direksiyon eğitimi ders sınavları, milli eğitim müdürlüklerinin belirlediği ve mevzuata göre onay alınmış 2 farklı güzergahta yapılacak.

Reklam Bloğu