2 ay önce Acıpayam

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde inşaattan düşerek ağır yaralanan vatandaş hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce Bekilli

Denizli'nin Bekilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan yaptıkları çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında, 2 hektar aln zarar gördü.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesi’nin kültür ve sanat dallarında açtığı kursların yıl sonu etkinlikleri T.C Pamukkale Belediyesi Kültür Sanat Şenlikleri adıyla yapıldı. Kursiyerlerle bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere teşekkür belgelerini verdi. Şenlik kapsamında sahne alan Arif-Deniz Orkestrası katılımcıları coşturdu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2025 yılı Hac Organizasyonu kapsamında ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin başladığını duyurdu. Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 5 Ağustos – 16 Eylül tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde İnsan Hakları Eğitim Programı'nda konuşuyor. Erdoğan, "Dünya siyaseti en sert virajlarından birini dönüyor. Uluslararası sistemde ciddi güç boşluğu var, ahlak ve vicdan kaybıyla karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı.

2 ay önce SPOR

TFF, Amatör İşler Kurulu Başkanı olarak Selçuk Azeri’yi açıkladı. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen de bir kez daha Amatör İşler Kurulu’na seçildi.

2 ay önce Buldan

Denizli'de kaynağı kuruduğu için bir süredir akmayan Başçeşme’ye Buldan Güzelleştirme ve Turizm Derneği tarafından beş kilometre mesafeden su getirildi.

2 ay önce Beyağaç

Denizli’nin Beyağaç ilçesinde düzenlenen 13. Hüseyin Çokal Yağlı Güreşleri kıyasıya bir rekabete sahne oldu. 500’e yakın pehlivan boy gösterdiği er meydanında başpehlivanlığın kazananı Ali Gürbüz oldu.

Reklam Bloğu