2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sosyal medya platformu Instagram'a getirilen erişim engeli sürüyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, erişim engeli hakkında açıklama yaptı. Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun hangi gerekçelerle erişim engeli kararı aldığını, ilgili sosyal medya kuruluşuna ilettiğini söyleyen Bakan Tunç, "Sosyal medya şirketi eğer BTK’nın kapatmaya gerekçe gösterdiği yayınları erişimden çıkarırsa sorun ortadan kalkar." dedi.

2 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi, TVF Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek olan Denizli Uğur Spor takımına sağlık sponsoru oldu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası (DSO) Meclisi’nin Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, Müjdat Keçeci Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantı, Meclis Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Toplantının gündeminde İSO İkinci 500 Listesi, TİM ihracat rakamları, İSO Sanayi PMI Raporu, enflasyon, istihdam ve işgücü verileri, sektörel değerlendirmeler, Temmuz ayı faaliyetleri ve gerçekleştirilen ziyaretler yer aldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kendi işini kurmak isteyen girişimcilere sermaye desteği oluşturabilmek için KOSGEB yeni bir programı hayata geçiriyor. Bu kapsamda fikirlerini geliştirmek isteyen girişimcilere 1.5 milyon TL faizsiz kredi desteği sağlanacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'nin köklü hava yolu şirketlerinden Atlasglobal resmen iflas etti. 2021 Haziran ayında iflasını ilan eden dev havayolu şirketiyle ilgili Yargıtay'dan oy birliğiyle onama kararı çıktı. Kararla birlikte Atlasglobal resmen kapanmış oldu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte Temu, Amazon ve AliExpress gibi platformlardan yapılan alışverişlere ciddi kısıtlamalar getirildi. Bu kapsamda 150 euro olan harcama limiti tam 5 kat düşürülerek 30 euroya indi. Avrupa'dan yapılacak alışverişte vergiler yüzde 30, Avrupa dışı yerlerden olan alışverişte ise vergi oranı yüzde 60'a yükseltildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan şahıs evinde ölü bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de seyir halindeyken alev alan otomobil, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2025 yılı itibarıyla Türkiye'deki tüm elektrik aboneleri için önemli bir değişiklik hayata geçecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan yeni düzenleme kapsamında, 1 Ocak 2025 tarihine kadar tüm elektrik kullanıcılarının mevcut sayaçlarını "akıllı sayaç" sistemine dönüştürmeleri zorunlu hale gelecek. Bu değişikliğe uymayan aboneler ise ciddi para cezalarıyla karşı karşıya kalacak. Peki, akıllı sayaç sistemi nedir ve bu düzenleme hangi detayları içeriyor?

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Piyasalarda dün deyim yerindeyse kara pazartesi yaşandı. Japonya borsası 37 yıl sonra ilk kez yüzde 13 değer kaybetti. Borsa İstanbul da sert düştü ve işlemlere iki kere ara verildi. Bitcoin ise yeniden 50 bin doların altına indi.

Reklam Bloğu