2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'de yüksek enflasyon nedeniyle TL büyük değer kayıpları yaşarken, ATM'lerle ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşçu, ATM'lerde tek banknot döneminin başlayacağını duyurdu. İşte tüm ayrıntılar...

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'nın açıkladığı tütün mamullerinde yapılan yeni düzenlemelere göre sigara paketlerinde kodlama bilgisi içeriğinin genişletileceğini duyurdu. Üretim tarihi bilgisinin gün-ay ve yıl olarak bulunması zorunluluğunu getireceklerini aktardı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

DİMSİAD (Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Ağustos ayı Meclis Toplantısı oturumunda meclisin oy birliği ile aldığı karar ile ilçe sınırlarındaki öğrencilere aylık 600 TL öğrenim desteği verecek.

2 ay önce SPOR

Şemikler Spor Kulübü, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Süleyman Okşak, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Şaban Mergen ve Ali Bayar hocaların eşliğinde yoğun bir kamp dönemi geçiren takım, yeni sezona hazır!

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya gelen İstanbul, Ankara, Denizli, Eskişehir, Adana, Gaziantep, Kocaeli, Kayseri, Bursa ve Konya Sanayi Odası Başkanları, sanayicilerin sorunlarını, üyelerin taleplerini, bölgedeki ve dünyadaki gelişmeleri görüştü.

2 ay önce Buldan

Denizli'de Buldanlı dikiş ustası Kenan Namlı, ata yadigarı 1800'lü yıllardan kalma dikiş makinasına gözü gibi bakıyor.

2 ay önce SAĞLIK

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle vücudun terlemeyle çok fazla su ve mineral kaybettiğini belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Yavuzer Kuzu, normal insanlarda daha fazla su kaybeden hamile kadınlara bol sıvı tüketmelerini önerdi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın araç muayene istasyonlarında kredi kartı ödemelerinde komisyon maliyetinin hizmetten yararlanana yansıtılmaması için çalışma yapıldığını açıkladı

2 ay önce Acıpayam

Acıpayam Yörükler Derneği tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Acıpayam Yörük Fest 2024, Denizli ve yurt genlinden binlerce kişiyi buluşturmaya hazırlanıyor.

Reklam Bloğu