2 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. M. Hafit Arvas, çocukların sıcak hava koşullarından yetişkinlere göre daha fazla etkilendiğini ve bu yüzden ek tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti.

2 ay önce Buldan

Denizli'nin Buldan ilçesindeki Dımbazlar Göledinde kaçak avlama yapan 2 şahıs, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

2 ay önce Buldan

Türkiye-Malta ikili işbirliği programı kapsamında yapılan projeyle, verimli bal üretimi için yapılan çalışmalar Buldan'da gerçekleştirildi.

2 ay önce Babadağ

Babadağ Belediyesi, motosiklet tutuklarını 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceği ‘Denizli Motofest’ ile buluşturmaya hazırlanıyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aydın’da hayatını kaybeden Türk Eğitim Sen (TES)  Aydın Şubesi önceki dönem başkanı Rıdvan Naci Devli, son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen  merhum Başbuğ Alparslan Türkeş ve Ülkücü şehitleri yemek hayrına çocuk Alperen Solak damga vurdu.

2 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesi tarafından üniversite bölgesinde ulaşımı daha kolay hale getirmek amacıyla uygulamaya koyduğu PAKBİS (Pamukkale Akıllı Bisiklet Sistemi) yenilendi. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Vatandaşlarımızın parasının boşa gitmesine gönlümüz razı gelmezdi. Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi’nin tüm bakım, onarımlarını yaparak, tekrardan kullanılabilir hale getirdik” dedi.

2 ay önce Tavas

Denizli’nin Tavas ilçesinde düzenlenen rahvan at yarışlarında dereceye giren sporculara, ödüllerini Belediye Başkanı Kadir Tatık takdim etti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu