2 ay önce DENİB

Denizli'nin makine ve aksamları sektöründe 2022 yılında 77,8 milyon dolar olarak gerçekleşen ihracat, 2023 yılında yüzde 2 oranında artışla 79,4 milyon dolara ulaştı. 2024 yılı Ocak-Temmuz döneminde ise Denizli’nin toplam ihracatı 2,5 milyar dolar, makine ve aksamları sektörü ihracatı ise 47,4 milyon dolar olarak gerçekleşti. Geçen yılın aynı dönemine göre makine ve aksamları sektöründe yüzde 8,6 oranında artış yaşandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar sonucunda yasa dışı bahis, müstehcen, uyuşturucu özendirme ve zararlı yazılım barındıran oltalama yapıldığı tespit edilen 985 sitenin erişimi engellendi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, PAÜ Hastanesinde iki güvenlik görevlisinin terör gazisine yönelik uyguladığı şiddeti kınadı. Olaya karışan 4 güvenlikçinin görevden uzaklaştırıldığı açıklandı.

2 ay önce SPOR

Denizli’de 2023-2024 amatör futbol sezonunda toplam 5 bin maç oynandı. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, amatör camia olarak başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek, “Büyük Denizli amatör ailesi olarak yeni sezona daha da başarılı olma hedefiyle hazırlanıyoruz” dedi.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

Aydın'ın Germencik ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle geniş alana yayılarak Söke ilçesine sıçrayan orman yangınında müdahale çalışmaları aralıksız devam ederken, şu ana kadar dumanlardan etkilenen 7 kişinin UMKE ve sağlık ekiplerince tedavisi yapıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son beş günde silah kaçaklarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik 78 ilde düzenlenen “Mercek-22” operasyonlarında bin 790 silahın ele geçirildiğini ve bin 847 şüpheli hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde iki güvenlik görevlisinin terör gazisine yönelik uyguladığı şiddetle ilgili olarak sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki topladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

15 milyondan fazla oyuncunun kayıtlı olduğu bilinen Roblox’a Türkiye’de erişim engeli getirildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nı ziyaret etti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Barosu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından erişim engeli getirilen Instagram’ın yeniden açılmasını istedi, uygulamayı ‘hukuksuz’ olarak niteledi.

Reklam Bloğu