2 ay önce Çameli

Burdur’un Gölhisar ilçesinde kayıp olan hasta yaşlı kadının bulunması için Denizli’nin Çameli ilçesi bölgesinde de arama çalışması başlatıldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Buldan

Denizli'nin Buldan ilçesinde tarihi binada faaliyet gösteren fırının bacasından çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

DAK (Arama Kurtarma Derneği) ,7 Ağustos 2024 Tarihinde Konya’da Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde 6 Şubat Depremleri ve insani yardım kapsamında düzenlenen ‘Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı’na katıldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

MAKSİAD (Makine Sanayici ve İş Adamları Derneği) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli İl Ticaret Müdürü Cihat Özdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, kurumun il genelinde ticaret sektörüne ilişkin yürüttüğü çalışmalar, sunulan hizmetler ve sektörel gelişmeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

2 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesinde kötü koku şikayeti üzerine adrese giden jandarma ekipleri, bir kişinin cansız bedeni ile karşılaştı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

MAKSİAD (Makine Sanayici ve İş Adamları Derneği) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli AFAD İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Yıldız Tosun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında AFAD Şube Müdürleri Dr. Fatma Canaslan Çomut ve Hüseyin Elbeyi, heyete afet çeşitleri, müdahale yöntemleri, acil durum ekiplerinin oluşumu ve doğal afet ya da kazalarda yürütülen arama kurtarma ve tahliye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde güvenlik görevlileriyle bir gazi arasında yaşananların ardından sağlık çalışanları ve güvenlik görevlilerine tehdit yağdı. Olayın yanlış bir şekilde aksettirildiğini savunan sendika temsilcisi Zeki Kılıç, “Kamuoyuna yansıyan görüntülerin öncesi de var. Yaşananların tümüme baktığımızda asıl mağdurun görevlerini yapan güvenlikçi arkadaşlarımız olduğunu görüyoruz” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde tarihi bir binada faaliyet gösteren fırının bacasında çıkan yangın, yanındaki diğer bir tarihi konağa sıçradı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Reklam Bloğu