2 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi, Denizlispor'un sağlık sponsoru oldu. Denizlispor'un maçlarına ambulans ve sağlık personeli temin edecek olan Egekent Hastanesinin uzman ekibi, futbolcuların ve teknik ekibin de sağlık kontrolleri gerçekleştirdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Çal ilçesinde kaza yapan iki otomobile arkadan gelen tırın çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

DSO, sürdürülebilirliği iş süreçlerinin merkezine alarak sektörlerin geleceği için çalışmaya devam ediyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de ormanlık alanda çıkan yangına karadan ekipler ve vatandaşlar, havadan ise yangın söndürme helikopteriyle müdahale ediliyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Instagram ne zaman açılacak? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan açıklama geldi. Mersin’de Instagram ve Roblox’un yasaklanmasıyla ilgili konuşan Bakan Uraloğlu, "Bizim ülke olarak gösterdiğimiz demokratik yaklaşımı bu sosyal medya platformları göstermiyor maalesef. Instagram olsun, diğer sosyal medya platformlarıyla iletişim halindeyiz. Dün tekrar arkadaşlarla bir noktaya kadar geldik. Biz de gerçekten bir an önce çözelim istiyoruz" dedi.

2 ay önce CHP

101 yaşında hayatını kaybeden Denizli’nin 12. Dönem Milletvekili Dr. İsmail Hakkı Ertan, son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de yıllarca devam eden uygulama ile erkek berberlerinin yanı sıra, kadın kuaför ve güzellik salonlarının da pazar günü kapalı olup haftalık tatil yapmaları yönündeki karara ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugünden itibaren hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Bakanlık, sosyal hizmet anlayışıyla ihtiyaç sahibi hanelere yönelik sosyal yardımlarını sürdürüyor ve bu ay toplamda 3,8 milyar lira ödeme yapılacak.

Reklam Bloğu